• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dovedeš slobodnog igrača, prodaješ ga za velike pare - tako radi Juventus

Autor mondo.rs

Nakon samo jedne sezone u Torinu, Aron Remzi bi mogao da napusti italijanski klub.

 Dovedes-slobodnog-igraca-prodajes-ga-za-velike-pare-tako-radi-Juventus Izvor: MN PRESS

Prethodnog ljeta Aronu Remziju je istekao ugovor sa Arsenalom, klub je pod savjetima Unai Emerija odlučio da ne treba da nastave saradnju, a Velšanin je kao slobodan igrač otišao. Potpisao je za Juventus, što je bio veliki korak u njegovoj karijeri.

Postao je jedan od najplaćenijih Britanaca u fudbalskoj istoriji, trenutno zarađuje 400 hiljada funti nedjeljno, ali bi uskoro mogao da napusti Torino. Već na kraju sezone, Juventus će razmatrati njegovu prodaju.

Možda će vas zanimati

Aron Remzi je stigao kao veliko pojačanje i za sada nije opravdao ni djelić očekivanja. Izmučile su ga povrede, koje su ga pratile i u Londonu, a italijanski tim nema previše strpljenja sa njim. Zato bi rastanak mogao da se desi već narednog ljeta.

To će sigurno biti dobar posao Juventusa, čak i ako se ispostavi da vezista iz Velsa nije ostavio dubok trag u klubu. On je potpisao ugovor kao slobodan igrač, bez obeštećenja, pa bi prodaja donijela zaradu u klupsku kasu.

Zainteresovanih timova sigurno ima, povratak u Premijer ligu je jedna od opcija, a ko god bude želio da ga kupi moraće da izbroji solidnu količinu miliona. Posebno ako se on oporavi i potpuno spreman dočeka naredno ljeto.

Remzi je u Arsenalu proveo 11 godina, a u Juventusu nije imao priliku da se naigra. Proveo je na terenu samo 777 minuta, računajući sva takmičenja. Nastupio je na 12 mečeva Serije A, četiri utakmice u Ligi šampiona, dvije u kupu Italije i jednoj u Superkupu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC