• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Salah u Tokiju? Klopu je neophodno još informacija o tome

Autor mondo.rs

Trener Liverpula kaže da odluka o nastupu Mohameda Salaha na Olimpijskim igrama nije doneta.

 Jirgen-Klop-izjava-o-Mohamed-Salah-nastup-na-Olimpijske-igre-u-Tokiju-2020-Egipat Izvor: FRANK AUGSTEIN/AP, Tanjug

Blizu su šampionske titule u Engleskoj, da prekinu višedecenijski post. Pokušaće da odbrane i evropsku titulu, odnosno da ponovo osvoje Ligu šampiona.

Ali, već sada u Liverpulu moraju da misle i na start sledeće sezone. On će biti nešto drugačiji ukoliko pripreme sa ekipom ne prođe Mohamed Salah. Olimpijske igre u Tokiju bi mogle da ga spreče u tome.

Možda će vas zanimati

Fudbaleri Egipta će igrati u tokiju ovog leta, a savez i selektor se nadaju da će tamo biti i najbolji fudbaler njihopve zemlje. Pravila za Olimpijske igre su jasna, trojica fudbalera preko 23 godine imaju pravo da budu priključena ekipi koja učestvuje.


Vrlo optimistično, u zemlji faraona i piramida odlučili su da jedan od te trojice bude Mo Salah. Krilni fudbaler Liverpula ipak neće moći da se nađe u Japanu ukoliko mu to ne odobri njegov klub.

Trener reprezentacije Šafki Garib već je isticao da je njihova želja da se Salah nađe u olimpijskoj reprezentaciji, ali da oni ne mogu da utiču na odluku njegovog kluba. O aktuelnim dešavanjima oglasio se i Jirgen Klop.

''Da li želim da izgubim igrača pred pripremni period. Jasno je da ne želim. Moramo da sagledamo situaciju iz više uglova, a treba i da popričam sa Salahom o tome'', rekao je Nemac.

Čovek koji je na putu da Liverpulu donese prvu šampionsku titulu u Premijer ligi otkrio je da zvanični kontakti još uvek nisu uspostavljeni.

''Znamo šta želimo, ali moramo da čujemo argumente druge strane. Zanima nas koliko će trajati pripreme, kako će to izgledati, šta očekuju... Sve te stvari. Odluku još nismo doneli'', zaključio je bivši trener Majnca i Borusije iz Dortmunda.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju, fudbalski turnir će trajati od 23. jula do 8. avgusta. Naredna sezona u Premijer ligi počinje upravo osmog dana avgusta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC