• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo postavio pitanje o Sitiju koje Premijer liga ne želi da čuje

Autor mondo.rs

Portugalac bi da "preotme" trofej velikom rivalu Pepu Gvardioli...

 Žoze Murinjo postavio pitanje o Sitiju koje Premijer liga ne želi da čuje Izvor: Guliver/Getty Images/Michael Regan, MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Ne bi on bio "posebni" da ne iskoristi priliku za "peckanje" rivala.

Mančester siti je pre dva dana dobio kaznu neigranja u evropskim takmičenjima u naredne dve sezone i 30.000.000 evra, a od tada, mediji u Engleskoj spekulišu kako bi to moglo da se odrazi na druge klubove iz Premijer lige.

Možda će vas zanimati

Neigranje Sitija u Ligi šampiona naredne sezone zbog pomenute kazne značilo da bi da će petoplasirani tim u prvenstvu igrati u najjačem evropskom takmičenju. Ipak, Žoze Murinjo je imao neke druge planove.

Njega su novinari upitali za mišljenje o novonastaloj situaciji, a Žoze k'o Žoze, iskoristio je priliku da sebe stavi u prvi plan i napravili dobru šalu.

"Moj pogled na to je da nisam izgubio ni jedan jedini minut analizirajući šta su radili. UEFA i FIFA, oni su ti koji moraju da analiziraju", započeo je Murinjo ozbiljno pre nego što je nastavio u svom stilu.

"Ako već ulazim u to, onda bih morao da pitam hoće li tim koji je završio drugi (u Premijer ligi prim. aut) 2018. godine biti šampion, da ili ne?", bio je raspoložen Portugalac, dok su se prisutni novinari smejali.

On je naravno aludirao na sezoni 2017/18 kada je Siti osvojio Premijer ligu sa rekordnij 100 bodova, dok je Murinjov Mančester junajted bio drugoplasirani.

"To bi bilo interesantno... Ali, šalu na stranu, smiren sam i ne mislim ni o četvrtom ni o petom mestu na tabeli. Treba da budemo najbolji što možemo, da skupimo što više bodova. Na kraju sezone, videćemo gde se nalazimo, nebitno je da li peto mesto vodi u Ligu šampiona", zaključio je Murinjo.

Totenhem je savladao Aston Vilu u nedeljnom meču, pa su "pevci" sada u aktivnoj trci za plasman u Ligu šampiona.

Neće Murinju biti žao da taj plasman ostvari nauštrb Pepa Gvardiole...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC