• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na poluvremenu 0:0, na kraju 4:0 za Arsenal!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Arsenala su upisali drugu pobedu u Premijer ligi u ovoj kalendarskoj godini.

 Arsenal - Njukasl 4:0 Premijer liga Izvor: Getty Images/Richard Heathcote, Richard Heathcote/Getty Images Europe

Fudbaleri Arsenala su uspeli da savladaju Njukasl i tako prekinu niz od tri uzastopna remija u Premijer ligi. Važni bodovi su Artetinu četu ponovo približili mestima koja vode u Evropu.

Golovi Obamejanga i Pepea, u roku od samo tri minuta, potpuno su slomili otpor ''Svraka'' u Londonu, pa će tim Stiva Brusa morati da potraži bodove u drugim mečevima. Konačan rezultat postavio je Aleksandre Lakazet, nakon što se i Mesut Ozil upisao u strelce.

ARSENAL - NJUKASL 4:0
/Obamejang 54, Pepe 57, Ozil 90, Lakazet 90+5/

Možda će vas zanimati

Imali su, istina, gosti sa severa Engleske svoje prilike na ovom meču. Propuštali su ih Sent-Maksimin, Kiran Klark i Žoelington, a kazna je morala da usledi.

Mikel Arteta je iznenadio postavom i formacijom za današnji susret, pošto su priliku od prvog minuta dobili Dani Sebaljos i Edi Nketija. To je značilo da susret neće početi Genduzi, Toreira i Lakazet, dosadašnji starteri Arsenala.

Promene su očigledno dale rezultat, pošto je efikasnom igram londonska ekipa prekinula neugodan niz. Obamejnag je načeo rivala na asistenciju Pepea u 54. minutu, skupo plaćeno pojačanje od prethodnog leta je posle tri minuta dupliralo prednost.

Živ je i Mesut Ozil! Prvo je samo stvarao šanse, a onda je i povisio na 3:0 na ovom susretu. Navijači Arsenala su baš dugo čekali na njegov pogodak. Vremena je bilo sasvim dovoljno da se u strelce upiše i rezervista Lakazet.

Arsenal: Leno, Belerin, Mustafi, Luiz, Saka, Sebaljos (od 82. Toreira), Džaka, Pepe, Ozil (od 90+1 Vilok), Obamejang, Nketija (od 85. Lakazet)
Njukasl: Dubravka, Lazaro (od 74. Hejden), Fernandez (od 75. Riči), Laseles, Klark (od 83. Šar), Rouz, Almiron, Bentaleb, Longstaf, Sent-Maksimin, Žoelington

LISTA STRELACA: Vardi 17, Aguero 16, Obamejang 15, Ings 15, Salah 14, Rašford 14, Abraham 13, Mane 12, Himenez 11, Puki 11, Kejn 11, Kalvert-Luin 11, Sterling 11, Vud 10,...

PAROVI 27. KOLA:

Čelsi - Totenhem, Barnli - Bornmut, Kristal Palas - Njukasl, Šefild junajted - Brajton, Sautempton - Aston Vila, Lester - Mančester siti, Mančester junajted - Votford, Vulverhempton - Norič, Arsenal - Everton, Liverpul - Vest Hem

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC