• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koliko vremena treba direktoru Sitija da zakaže sastanak igračima?

Autor mondo.rs

Ozbiljna je kriza u klubu iz Mančestera, pa bi naredno ljeto moglo da bude najbitnije u klupskoj istoriji.

 Koliko-vremena-treba-direktoru-Sitija-da-zakaze-sastanak-igracima Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Dvogodišnja suspenzija, kakvu je zaradio Mančester siti, presedan je u evropskom fudbalu. Navikli smo na kazne, posebno na ovim prostorima, ali iz nekih drugih razloga i za neki drugi rang klubova, gledajući po bogatstvu.

Ovako je jedan od kandidata za osvajanje Lige šampiona, eliminisan za naredne dvije sezone, a to bi moglo da pogodi klub i na mnogo duže staze.

Možda će vas zanimati

Ako nema Lige šampiona, teško je očekivati i ona najveća pojačanja, ostanak Pepa Gvardiole je pod znakom pitanja, neki od igrača će sigurno željeti da odu... Klub mora da se pripremi za bilo koji scenario.

Izgleda da su u Mančester sitiju bili spremni. Naravno,znali su oni i da krše pravila i kako to rade, znali su i da postoji mogućnost da budu kažnjeni. Nije ovo završena priča, uložiće ''Građani'' žalbu, ali...

Da bi se stvari barem privremeno smirile, intervenisao je Feran Sorijano, jedan od direktora Mančester sitija. On je u roku od samo sat vremena nakon objave UEFA zakazao sastanak sa igračima.

Poruke u grupama su bile podijeljene munjevito, kako bi se u subotu u vrijeme ručka igrači Mančester sitija okupili na sastanku sa klupskim čelnicima. Pretpostavlja se da je na sastanku Sorijano, zajedno sa još nekim važnim osobama, predstavio igračima plan za rješenje ''krize''.

Fudbaleri Mančester sitija su bili na kratkom ''zimskom'' odmoru, ali je alarmantno stanje u klubuprekinulo uživanje.

Nije poznato kakve je upute igračima dao Feran Sorijano, kao ni o čemu im je tačno pričalo, kakvi će biti naredni koraci Mančester sitija ukoliko žalba ne bude uvažena. O odlasku nekoliko igrača iz aktuelnog kadra pričalo se i prije ovakve odluke, dvogodišnje suspenzije za još uvek važećeg šampiona.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC