• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konte očekuje zanimljivu utakmicu: Ovo je duel dva autsajdera

Autor mondo.rs

Trener Intera govorio je o susretu sa Lacijom, utakmici koja može da bude ključna u borbi za titulu.

 Serija-A-Italija-Lacio-Inter-20-45-livestream-Arenasport-Antonio-Konte-izjava-Juventus Izvor: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Igra se u nedjelju šest mečeva u Seriji A, ali nijedan od onih preko dana neće moći da zasjeni derbi zakazan za večernje sate. U Rimu će se sastati Lacio i Inter, dva kandidata za titulu.

Trener fudbalera Intera Antonio Konte rekao je danas da predstojeća utakmica njegove ekipe i Lacija predstavlja duel autsajdera u borbi za titulu u Seriji A.

Možda će vas zanimati

"To će biti teška utakmica. Lacio je sebe dobro pozicionirao u italijanskom fudbalu, osvojili su Kup Italije prošle sezone, a sada Superkup. Pojačali su se i zadržali svoje najjače igrače. Trener Simone Inzagi sjajno radi i njihov napredak je bio neizbježan. Planiranje, vizija i strpljenje su se isplatili", rekao je Konte, prenio je sajt Fudbalitalija.

Inter će u nedjelju od 20.45 igrati u Rimu protiv Lacija. Inter i Juventus su prvi na tabeli sa po 54 boda, dok Lacio na trećem mjestu ima 53.

"To bih nazvao utakmicom dva autsajdera. Mislim da je to najbolja definicija. Lacio je pokazao toliku snagu da će sigurno ići na pobjedu, ali i mi ćemo. Svaka ekipa imaće strategiju, pokušavaće da ograniči slabe tačke i istakne najjače. Ovo je izjednačena utakmica, obje ekipe su spremne da igraju fudbal. Neka bolji tim pobijedi", rekao je Konte.

"Igranje preko krila je važno, posebno što su taktički sistemi dvije ekipe slični. Lacio koristi dva napadača, sa Sergejom Milinković-Savićem, koji često ide naprijed. Nadam se da će biti zanimljiv meč, a ekipe će pokušati da se nadigravaju", dodao je trener milanske ekipe.

Nakon 23 odigrana kola u prvenstvu Italije Inter je prvoplasiran sa 54 osvojena boda, koliko ima i drugoplasirana ekipa Juventusa. Lacio je na trećem mjestu tabele, ali sa samo jednim bodom zaostatka.

Preij nego što na rimskom Olimpiku snage odmjere Lacio i Inter, ekipa Juventusa će od 15:00 dočekati Brešu, u meču koji joj daje priliku da nekoliko sati provede usamljena na čelu tabele.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC