• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liverpulovom beku ništa nije jasno: Zašto slave kao da su prošli?

Autor mondo.rs

Atletiko Madrid je savladao Liverpul u prvom meču, ali će morati da odigra dobro i revanš.

 Endi Robertson poslije Atletiko - Liverpul - Zašto slave kao da su prošli Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Jedna od najslabijih partija Klopovog Liverpula došla je na naplatu na stadionu Vanda Metropolitano. Igrači Liverpula su odigrali meč ispod svog prosjeka, pa je Atletiko slavio u prvom dijelu dvomeča.

Pogodak Saula već u četvrtom minutu susreta omogućio je španskoj ekipi da se povuče i zatvori, a Liverpulu ''odsjekao krila''. Bez prepozntaljive igre nisu mogli do izjednačenja.

Možda će vas zanimati

Jedan od igrača koji su večeras morali bolje je Endi Robertson, levi bek šampiona Evrope. Nije bio najlošiji, istina, ali će u revanšu morati da pruži bolji meč.

Nervoza Sadio Manea, loša igra Mohameda Salaha, malo panike Virdžila van Dajka, kiks Fabinja kod gola domaćih... sve se nekamko skupilo. Ipak, Škotu nije jasna euforija u Madridu.

''Korner je bio klasičan rikošet. Bilo je blizu, ali nije bilo ofsajda. Dali smo im vjetar u leđa, najbolji mogući start za njih. Publika je prepoznala to i maksimalno ih podržala. Pružili smo partiju ispod našeg nivoa i znamo da možemo bolje. Imamo revanš da to pokažemo'', rekao je defanzivac.

Odbrana Liverpula je konstantno bila na polovini Atletika, bekovi su redovno pokušavali da ugroze gol Oblaka sa tridesetak metara udaljenosti, ali njihovi centaršutevi nisu davali rezultate. Robertson je imao i jedan pokušaj desnom nogom, što se ne viđa često.

Atletiko je od svega toga uspio da se odbrani. Timu kom loše ide tokom sezone pobjeda nad ubjedljivim liderom Premijer lige daje mnogo samopouzdanja pred revanš. Škot smatra da to ne treba da bude tako.

''Oni slave kao da su prošli u ovom dvomeču. Ne znamo zašto to rade. Dolaze na Enfild, a znam da će naši navijači biti tu da nam pruže podršku'', dodao je Robertson.

Revanš susret Liverpul i Atletiko Madrida igra se na Enfildu, 11. marta. Taj susret će biti prioritet Jirgenu Klopu i ekipi, pošto je šampionska titula u Engleskoj već sada na dohvat ruke. Liga šampiona se nastavlja utakmica u srijedu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC