• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadmašio i Luisa Suareza: Francuski fudbaler ugrizao rivala za - međunožje!

Autor mondo.ba

Ne bismo vjerovali da nam je neko rekao da ćemo ikad napisati ovu vijest ali...

 Francuska fudbaler ugrizao protivnika za penis Izvor: MN PRESS

Nevjerovatna vijest nam dolazi sa istoka Francuske!

Naime, jedan fudbaler, član amaterskih liga ove zemlje, suspendovan je na ČAK PET godina, a razlog je više nego bizaran: ugriz protivnika za – penis!

Možda će vas zanimati

Sve se desilo u novembru prošle godine, kada su snage odmjerili klubovi Tervil i Setrih. Meč je završen rezultatom 1:1, ali je dobio i ''treće poluvrijeme'' na parkingu kod stadiona.

Prema navodima francuskih medija, došlo je do međusobnog koškanja dva fudbalera. Jedan igrač domaćeg sastava želio je da bude ''mirotvorac'' i spriječi sukob širih razmjera, ali mu je to vrlo brzo prisjelo jer ga je protivnički fudbaler, akter tuče, ugrizao za – nezgodno mjesto...

Nesrećni igrač je završio sa deset šavova, te je četiri dana odsustvovao sa radnog mjesta, međutim, da stvari budu još gore po njega, ''pobrinula'' se Disciplinska komisija, koja je i njega, kao aktera cijelog sukoba, suspendovala na šest mjeseci.

''Sve se dogodilo na parkingu stadiona. Stvari su izmakle kontroli. Kad je kazna u pitanju, ovake višegodišnje kazne su rijetke, ima ih manje od deset godišnje. Cijeli slučaj je pomalo 'pikantan', ali... postojala je tenzija među igračima pa su osmjesi na licima 'disciplinaca' brzo iščezli'', rekao je portparol područnog fudbalskog saveza Mozel, Emanuel Salin.

Slobodni smo da konstatujemo da je ovaj neimenovani fudbaler uspio da nadmaši i Luisa Suareze, koji se takođe ''proslavio'' ugrizima protivničkih fudbalera. 2013. godine je to učinio Branislavu Ivanoviću, kojeg je ugrizao za ruku, pa je suspendovan na deset utakmica, a isto je ponovio i godinu dana kasnije, na Mundijalu u Brazilu, kada je od njegovih zuba ''stradao'' Đorđo Kjelini.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC