• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zenit bije ko da sutra ne postoji, navijači skandirali "svi ćemo umreti"

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

"Svi smo inficirani fudbalom i umrećemo za Zenit", poručili su simpatizeri kluba iz Sankt Peterburga.

 Zenit bije ko da sutra ne postoji, navijači skandirali "svi ćemo umreti" Izvor: Guliver/Getty Images/Epsilon, Epsilon/Getty Images Europe

Gotovo cela Evropa je u panici pred pojavom pandemija korona virusa, ali Ruse to ne zaustavlja. A ne zaustavlja ni Zenit, koji čini da se ruska Premijer liga plaši njih, i to posle potpunog razbijanja Urala u 22. kolu prvenstva - bilo je 7:1 za tim iz Sankt Peterburga!

ZENIT - URAL 7:1 (4:0)
/Azmun 9, 15, 61, Dzjuba 12, pen. 72, Malkom 27, Drijusi 69 - Panjukov pen. 66/

Možda će vas zanimati

Ni navijači Zenita se očigledno ne plaše korona virusa, pošto ih je na stadionu "Krestovski" bilo čak 33.677 gledalaca, a poslali su i poruku na jednom transparentu.

"Svi smo inficirani fudbalom i umrećemo za Zenit", poručili su navijači Zenita, dok su tokom utakmice imali momenata i kada su pevali "Svi ćemo umreti".

I dok navijači ne shvataju ozbiljno opasnost koja se širi Evropom, njihovi fudbaleri su svoj zadatak vrlo ozbiljno shvatilii.


Oni su potpuno razbili ekipu Urala i utisak je da su mogli da postignu još poneki gol.

Stvari su na ovom meču vrlo brzo eskalirali, pošto na semaforu nije otkucalo ni pola sata igre, a već je pisalo 4:0 za Zenit. Redom su golove postizali Azmun Dzjuba, ponovo Azmun i potom Malkom:

U Rusiji će od 16. marta biti zabranjeno organizovanje događaja sa više od 1.000 ljudi.

Jaroslav Godzjur, golman Urala, bio je na ozbiljnim mukama, a Zenit je zastao na kratko, sve dok nije otkucalo sat vremena. Tada je Serdar Azmun kompletirao svoj het-trik, da bi potom u centru pažnje bio Branislav Ivanović.

Ne po dobrom - skrivio je jedanaesterac koji je Panjukov iskoristio, ali pogodak Urala kao da je razbesneo Zenit. U roku od šest minuta su postigli još dva gola, preko Drijusija i Dzjube i tako postavili rezultat na konačnih 7:1.

Moglo je lako da bude i više, možda čak i do dvocifrenog broja, pošto je golman gostiju i pored sedam primljenih golova imao čak 11 odbrana na ovom meču!

Zenit se ovom ludom pobedom učvrstio na čelu Premijer lige Rusije, pošto sada uz utakmicu više imaju devet bodova prednosti u odnosu na Krasnodar.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC