• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik Olimpijakosa i Notingema POBIJEDIO koronu

Autor mondo.rs

Grčki brodovlasnik je bio jedan od prvih zaraženih u Evropi.

 Evangelos-Marinakis-vlasnik-Olimpijakos-i-Notingem-Forest-pobijedio-korona-virus Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Evangelos Marinakis je vlasnik nekoliko ogromnih firmi, kao i dva fudbalska kluba. Grk u svom posjedu ima Notingem Forest, bivšeg šampiona Evrope i crveno-bijele iz Pireja, najtrofejniji grčki klub.

Jedan je od prvih zaraženih i identifikovanih slučajeva korona virusa u Evropi, a sada je uspio da pobedi bolest koja se raširila po cijelom svijetu. Olimpijakos je na svom zvaničnom sajtu prenio saopštenje vlasnika.

Možda će vas zanimati

Još 10. marta je Evangelos Marinakis bio pozitivan na prvi test koji mu je urađen. Bilo je to nakon što je gledao fudbalsku utakmicu svog Notingema i Milvola, a od tada je bio u kontaktu i sa igračima grčkog tima.

''Nakon što su prošle dvije nedjelje, u kojima sam poštovao mjere doktora, urađen mi je novi test na korona virus i on je negativan. Bio sam u kući, čitao, komunicirao sa prijateljima, gledao televiziju, slušao muziku i tražio po internetu šta se dešava u ostatku svijeta. Shvatio sam koliko je naša planeta dragocjena'', napisao je Marinakis.

Grk je želio da se zahvali ljekarima koji su mu pomagali tokom prethodne dvije nedjelje, kao i da pošalje poruku ostatku svijeta o virusu koji je preležao.

''Osjećam da sam dužan da se zahvalim ljekarima i medicinskom osoblju, herojima u zelenim mantilima, koji su danonoćno radili. Hvala i mojim znanim i neznanim prijateljima na riječima podrške. U ovoj delikatnoj situaciji želio bih da vam poručim da ostanak u kući znači čuvanje sebe i svojih bližnjih. To je najbolja zaštita i zato moramo koordinirati sa ljekarima i biti dsciplinovani, po propisanim mjerama'', zaključio je vlasnik dva velika kluba.

Zbog Marinakisovog prisustva utakmici Notingema i kontakta sa igračima Olimpijakosa testirani su i igrači ta dva kluba. On je 2017. godine kupio engleskog velikana, dok je vlasnik Olimpijakosa već deceniju.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC