• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apel Marka Pantelića: Fudbaleri, klubovi sponzori - Moramo da pomognemo

Autor mondo.rs

"Želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju", rekao je Pantelić.

 Apel Marka Pantelića: Fudbaleri, klubovi sponzori - Moramo da pomognemo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Marko Pantelić pozvao je sve sadašnje i bivše reprezentativce, igrače, klubove, sudije, sponzore i sve koji rade u fudbalu da se priključe akciji prikupljanja pomoći u borbi protiv korona virusa.

Čenik FSS i predsednik Slaviša Kokeza su među prvim registrovanim zaraženim osobama na Covid-19 u Srbiji.

Možda će vas zanimati

"Dragi prijatelji, kao što svi dobro znamo suočeni smo sa pandemijom virusa Covid-19 koja je kompletnu svetsku populaciju, uključujući i sve one koji se bave fudbalom, dovelo je do velike brige za svaki ljudski život. Pre nekoliko dana FSS je pokrenuo akciju prikupljanja novčanih sredstava sa ciljem da pomognemo sada kada je najpotrebnije", rekao je Pantelić za sajt FSS.

"I zbog toga želim još jednom da apelujem na sve one koji su u fudbalu, nekadašnje i sadašnje reprezentativce, aktuelne i bivše igrače, klubove, sportske radnike, trenere, sudije, sponzore, da se uključe u ovu akciju", dodao je Pantelić, koji se oporavio od korona virusa.

On je rekao da će sva pomoć biti dragocena, pre svega zdravstvenom sistemu Srbije, koji se nalazi na prvoj liniji fronta u borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

"Kao što je već objavljeno, prikupljeno 250.000 evra kao donacija Infektivnoj klinici u Beogradu. Bez bilo kakve sumnje, nesebična pomoć onih koji pošteno i časno predstavljaju srpski fudbal širom sveta daće ogroman implus do konačne pobede", naveo je Pantelić.

Podaci o računima na kojima se može uplatiti novac nalaze se na sajtu FSS.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC