• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS pobijedio virus: Kokeza kod kuće, Pantelić bez simptoma

Autor mondo.rs

Slaviša Kokeza i Marko Pantelić preležali bolest.

 FSS-izjava-dr-Miljko-Ristic-Slavisa-Kokeza-kod-kuce-Marko-Pantelic-pozitivan-bez-simptoma Izvor: MN PRESS

Predsjednik srpskog saveza je uspio da savlada koronavirus, dok bivši reprezentativac Srbije nije imao nikakvih simptoma tokom borbe sa bolešću. Tako je FSS savladao bolest koja je prekinula sport u čitavom svijetu.

Predsednik medicinske komisije u FSS prof. dr Miljko Ristić otkrio je da su oba čelnika dobro, da je Slaviša Kokeza sada kod kuće i da je u toj instituciji virus pobijeđen!

Možda će vas zanimati

Podsjećamo, Slaviša Kokeza i Marko Pantelić su zaraženi tokom put u inostranstvo, kada su bili dio srpske delegacije na sastancima UEFA. Pored toga, predsjednik FSS-a je putovao i u Milano, koji je još tada bio žarište koronavirusa.


''Posljednjih nekoliko dana se nisam čuo sa Slavišom Kokezom, ali se on dobro osjeća, oporavio se i trebalo bi da bude pušten iz bolnice. Marko Pantelić nije imao nikakve simptome, ali je bio u kućnoj izolaciji zbog pozitivnog testa'', otkriva Miljko Ristić.

U izjavi za Kurir, dr Ristić je sumirao i kompletnu situaciju u FSS.

''Panteliću je karantin teško pao, ali je poštovao pravila. Pošto je 1. mart datum kada je mogao da bude zaražen, i za njega je ovo završeno. Prošlo je više od 14 dana, nikome se nisu pojavili simptomi i možemo da zaključimo da je situacija u Savezu pod kontrolom'', objašnjava doktor.

Da je Slaviša Kokeza zaražen korona virusom saznalo se još 13. marta, po povratku iz Amsterdama. Podršku mu je pružio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a uskoro je pozitivan bio i Marko Pantelić. U karantinu se nalazio i Ljubiša Tumbaković, selektor ''orlova'', dok Kostadin Terzić, član srpske delegacije u Holandiji nije imao simptome.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC