• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milik na meti Sevilje, De Laurentis bi da ispravi grešku

Autor mondo.ba

...ali to će već ići mnogo teže.

 Sevilja hoće Milika, Napoli hoće Imobilea Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Sa 17 golova u prošloj i devet golova u ovoj, prekinutoj sezoni Serije A Arkadijuš Milik povratio je samopouzdanje, ali i interesovanje klubova.

Poljski napadač igra svoju četvrtu sezonu u Napoliju, a prema tvrdnjama španskih medija na ljeto bi mogao da se preseli u Španiju.

Možda će vas zanimati

 Za Milika je zainteresovana Sevilja, čiji sportski direktor Monći bi rado vidio Poljaka  na Ramon Sančez Pishuanu, objavio je "El Mundo Deportivo".

Osim Sevilje, za napadača Napolija je navodno zainteresovan i Atletiko Madrid, a s obzirom da Miliku ugovor ističe 2021. godine moglo bi se desiti da napusti San Paolo.

Odlazak Arkadiuša Milika bila bi idealna prilika za predsjednika Napolija Aurelija de Laurentisa da ispravi svoju grešku od prije par sezona, kada je Ćiro Imobile bio blizu dolaska u ovaj klub, ali je De Laurentis tada rekao "NE".

To je iskoristio Lacio i doveo Imobilea za oko 9,5 miliona evra iz Sevilje, što im se debelo isplatilo u narednim sezonama.

De Laurentis želi da pojača napad, ali problem je što Lacio ne namjerava da se odrekne svog ubitačnog golgetera koji ima važeći ugovor do ljeta 2023. godine.

"Lacijali" još planiraju da se dodatno osiguraju novim ugovorom sa Imobileom do 2025. godine, tako da je pitanje da li će Laurentis uspjeti u svojoj namjeri.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC