• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan: Plate umanjene za 50 odsto!

Autor mondo.rs

Upravni odbor crno-bijelih na telefonskoj sjednici održanoj u srijedu donio je odluku da se plate prvotimcima, članovima stručnog štaba i uprave umanjene za 50 odsto.

 FK-Partizan-umanjenje-plate-za-50-odsto Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana, članovi stručnog štaba, uprave crno-bijelih i dio zaposlenih u kluba u naredna tri mkeseca dobijaće umanjene plate za 50 odsto.

Očekivana odluka Upravnog odbora donesena je na telefonskom sastanku menadžmenta kluba u srijedu. Nekoliko dana pre "parnog valjka" slične mjere sprovela je i Crvena zvezda.

Možda će vas zanimati

Usljed pandemije korona virusa šampionati i sve ostale aktivnosti klubova širom svijeta su prekinuti. Utakmice 26. kola Superlige odigrane su 14. marta, a dva dana kasnije uslijedila je odluka Vlade Srbije o restriktivnim mjerama u borbi protiv Covida-19, što je automatski značilo i prekid svih sportskih takmičenja, samim tim i fudbalskih.

Klubovi su vrlo brzo raspustili timove i igrači se već skoro mjesec dana nalaze u izolaciji, gdje samostalno treniraju i pokušavaju koliko god je moguće da održe forme. Superliga se još nije oglasila oko eventualnih planova za nastavak takmičenja.

Partizan, kao jedan od dva kluba sa najvećim platama u Srbiji, morao je da pristupi mjerama štednje i u dogovoru sa igračima odlučeno da je da naredne tri plate budu umanjene. Većina fudbalera se bez problema usaglasila sa ovom idejom.

Uskoro se očekuje i saopštenje FK Partizan.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC