• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdini fudbaleri pristali na smanjenje plata!

Autor Jovan Terzić

Zvezdan Terzić obavestio javnost da je postignut dogovor sa igračima.

 Zvezdini fudbaleri pristali na smanjenje plata! Izvor: MN PRESS

Činilo se da pregovori rukovodstva i fudbalera Crvene zvezde o smanjenju zarada neće ići lako, međutim, brzo je iz Ljutice Bogdana stigao demanti.

Generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, obavestio je javnost da su igrači pisali svojim poslodavcima i, usled ekonomske krize izazvane pandemijom korona virusa, sami predložili klubu da im plate budu umanjene za 50 odsto su naredna tri meseca. 

"Zadovoljstvo mi je da saopštim da su igrači Crvene zvezde i ovom prilikom pokazali visoku svest i odgovornost prema svom klubu. To je dokaz da nismo selektirali samo dobre igrače već i dobre ljude. Danas su Upravi kluba u pisanoj formi dostavili dokument koji između ostalog sadrži predlog za umanjenje plate od 50 odsto u naredna tri meseca, a da o eventualnom umanjenju zarada za naredni period razgovaramo u julu kada finansijske posledice pandemije budu jasnije vidljive. Prihvatanje ovakvog predloga bio bi samo deo mera koje FK Crvena zvezda sprovodi u cilju smanjenja troškova poslovanja, a sve sa namerom da sa što manje posledica prebrodimo predstojeću krizu", navodi se Terzićevoj poruci dostavljenoj medijima.

Podsetimo, predlog o smanjenju plata prvi je izneo upravo Zvezdan Terzić, mada se po odgovoru Milana Borjana nije mogao naslutiti ovako brz dogovor dve strane. 

Neto zarade igrača i stručnog štaba Crvene zvezde u 2019. godini iznosile su 13.000.000 evra, a klub je svakako projektovao da u tekućoj godini ta cifra bude umanjena. 

Ovaj potez dodatno će doprineti tome, ali nažalost, povod je katastrofalan jer se radi o virusu koji je paralisao čitav svet i najavio ekonomsku krizu ogromnih posledica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC