• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselonin trio nedovoljan - Inter već odbio ponudu za Lautara

Autor mondo.rs

Oni se ne uklapaju u Konteov projekat.

 Barselonin trio nedovoljan - Inter već odbio ponudu za Lautara Martineza Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Španski tim mnogo želi napadača Intera, ali neće tako lako doći do tog potpisa. Lautaro Martinez je, nakon što je stigao u Italiju, oformio sjajan tandem sa Lukakuom.

Italijanski novinari prenose da je Barselona bila spremna da ponudi trojicu svojih prvotimaca, ali da je Inter nezainteresovan. Naime, Antonio Konte je odbio takav scenario jer mu se ti fudbaleri ne uklapaju u sistem.

Možda će vas zanimati

Reč je o Nelsonu Semedu, Žuniru Firpu i Ivanu Rakitiću, o čijem se odlasku iz Barselone sve glasnije priča. Pored njega, Inter bi dobio i dva beka, ali to nije dovoljno da ubedi italijanskog trenera.

Po informacijama koje stižu, nijedan od trojice fudbalera nije po Konteovom ukusu. Ipak, stručnjak koji je godinama vodio Juventus, smatra da bi Barselona mogla da spusti cenu ukoliko u ponudu ubaci i nekog fudbalera, ali po njegovom izboru.

Za sada se ne zna ko je pik Antonija Kontea, mada se ranije pominjalo njegovo i Interovo interesovanje za Artura Vidala.

Žunior Firpo je na meti nekoliko klubova, Ivan Rakitić bi se najradije preselio u Sevilju, dok je Mančester siti predložio trampu Žoao Kansela i Nelsona Semeda. Inter je u svojim zahtevima jasan, oni žele 111 miliona za Lautara Martineza, a cenu su spremni da spuste jedino ako Konte bude imao izbor nekog Barseloninog igrača.

Pročitajte i ovo



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC