• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahović puca na visoko: Želim kultnu Fiorentininu "devetku"!

Autor mondo.ba

Želimo mu da u tome i uspije

 Vlahović Fiorentina želim broj 9 Izvor: Guliver, Paolo Rattini/Getty Images Europe

Srpski napadač Dušan Vlahović je član Fiorentine od ljeta 2018. godine, kada je stigao iz beogradskog Partizana.

U prvoj sezoni po dolasku u Firencu odigrao je deset utakmica i nije imao tu sreću da bude strijelac ni na jednom od tih mečeva. Stanje se promijenilo u drugoj, prekinutoj zbog pandemije korona virusa: Vlahović je dres "Viole" ove sezone obukao 27 puta u svim takmičenjima i postigao devet golova, od čega šest samo u Seriji A.

Možda će vas zanimati

Mladi srpski golgeter bio je i sam jedan od zaraženih virusom korona, ali je nedavno objelodanio da je "rezultat u njegovu korist 1:0".

"Situacija je izuzetno komplikovana, svi se nadamo da će ovo što prije da se završi. Živim blizu porodica koje su tokom ove pandemije izgubile nekog bliskog. Ipak, želim da se zahvalim svima koji čine maksimalne napore svakog dana kako bi se izborili sa ovim", rekao je Vlahović za Kalčomerkato.

Pojedini klubovi u njemačkoj Bundesligi vratili su se treninzima uz određene restrikcije. To u Italiji još uvijek nije slučaj.

"Treniramo svakog dana. Stručni štab nam je dostavio plan rada kojeg se pridržavamo i trudimo se da ostanemo u formi, uz nadu da ćemo vrlo brzo ponovo biti zajedno. Nije lako, pogotovo jer mnogi od nas žive u stanovima, ali šta je – tu je".

Dušan u velikoj mjeri pogotke proslavlja tako što – začepi uši, a otkriva odakle je to sve poteklo.

"Preuzeo sam to od Memfisa Depaja, ali mislim da ću tu naviku uskoro da promijenim. Kad igram na gostujućim terenima, postoji rizik da se pogrešno interpretira i shvati kao provokacija, što mi zaista nije namjera".

Dušan ima svoj cilj u klubu, a to je slavna "devetka", koju je, između ostalog, zadužio Gabrijel "Batigol" Batistuta, najbolji strijelac u istoriji kluba uz 203 gola.

"Broj 9 nosi najveću težinu u Fiorentini, u klupskoj istoriji i naravno da bih volio da ga nosim. Bila bi mi to ogromna čast", poručio je srpski fudbaler.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC