• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad se sve sagleda, jasno je da Junajted NEĆE dovoditi Kejna

Autor mondo.rs

Solskjer vjeruje u svog mladog napadača, a ima i još opcija

 Mančester junajted neće da kupuje Harija Kejna Izvor: Mondo/Goran Sivački

Mančester junajted nema namjeru da troši velike pare na Harija Kejna, jer Ole Gunar Solskjer vjeruje da klub već ima napadača istog ranga.

Nedugo pošto je preuzeo tim, Solskjer je izdvojio Markusa Rašforda na stranu i rekao mu da potpuno vjeruje u njegove mogućnosti, odnosno da bi mogao da bude dobar kao Kejn.

Možda će vas zanimati

 Rašford ima tek 22 godine, dok Kejn puni 27 za tri mjeseca, tako da trener Junajteda zna da od svog trenutnog napadača može imati više plodnih godina.

Iako je Kejn ovog trenutka neosporno bolji igrač, Rašford je imao sjajnu sezonu, svoju najbolju, u kojoj je postigao 19 golova, sve dok ga povreda leđa u januaru nije udaljila do terena.

On bi, međutim, trebalo da bude spreman za nastavak sezone, odnosno preostalih devet utakmica, kad god se liga nastavi. Do tada se istakao akcijama van terena.

U međuvremenu, Solskjer je promijenio poziciju Antonija Marsijala i sa spoljnih napadačkih pozicija ga je prebacio na mjesto klasičnog centarfora, a ovaj mu je uzvratio sa četiri gola u posljednjih šest utakmica, čime je svoj učinak popravio do 16.

Marsijal je još jedan od razloga zašto Junajted ne želi da "razbija kasicu" za Kejna.

Povrh svega toga, Solskjer vjeruje da Mejson Grinvud ima budućnost u klubu i ne želi da mu otežava razvoj dovođenjem kapitena reprezentacije Engleske. Ovaj 18-godišnjak je do sada dao 12 golova u sezoni.

Cijena o kojoj se priča za Kejna je 200 miliona funti (oko 230 miliona evra), što bi oborilo svjetski rekord. Osim toga, sadašnji napadač Totenhema je sklon povredama, tako da je možda i to još jedan od razloga zbog čega ga Junajted neće juriti.

Ali, svakako treba očekivati da će Solskjer ojačati napadačke opcije dovođenjem još jednog igrača, ali svakako ne kalibra megazvijezde.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC