• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rečeno - učinjeno! Pantelić donirao krvnu plazmu

Izvor RTS

Potpredsjednik FSS ispunio je obećanje i tako je aktivno nastavio borbu protiv koronavirusa

 Rečeno - učinjeno! Pantelić donirao krvnu plazmu Izvor: MN PRESS

Potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić donirao je krvnu plazmu za oboljele od koronavirusa, koji je već preležao.

Pantelić je među prvima u Srbiji od javnih ličnosti bio pozitivan na virus, a obećao je da će se na ovaj način uključiti u borbu protiv virusa, pored prethodnih apela da se ostane kod kuće i slušaju preporuke nadležnih, ali i sakupljanja novčane pomoći za borbu.

Možda će vas zanimati

 "Osjećaj je uvijek jako lijep kada možeš da pomogneš nekom drugom. U ovom slučaju pomažemo pacijentu koji je obolio i olakašavamo posao medicinskoj službi", rekao je Pantelić za RTS, koji je tako uzeo aktivno učešće u kampanji Ministarstva zdravlja za doniranje krvne plazme u svrhu lečenja od kovida-19.

Za sam proces kaže da "nije strašan" i da je bezbolan.

"Više to neko iščekivanje, ponovna tesitranja i sve to", objašnjava Pantelić, koji će isto ovo uraditi i za 15 dana, sa željom da se pomogne svim oboljelima, ali i našim medicinarima.

Kao sportista koji ima iskustva mnogobrojnih karantina, ali i neko ko je imao i pobijedio koronavirus, Pantelić je imao poruku za sve građane.

"Ako neko zna kako je u karantinu, to sam ja. Znam da je teško, da sada već ovo predstavlja i neku psihološku barijeru, da kažemo 'hajde, kad će više kraj', ali stvarno ne vidim razlog da sada sve pokvarimo kad je do kraja nedelju, deset dana i to posle ovih mjesec i po dana borbe. Ja znam da svi žele da izađu, da se druže ali moramo da budemo odgovorni i slušamo šta nam ljekarske službe kažu", rekao je popularni Pantela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC