• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha ipak nije isplaćen: Idem do kraja, makar izbacili Sporting iz Evrope!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Trener Bolonje ne želi više da čeka.

 Sinisa-Mihajlovic-nije-dobio-novac-od-Sportinga-Mihajlovic-nije-isplacen-tri-miliona-evra-UEFA Izvor: Guliver/Getty Images/Mario Carlini / Iguana Press

Siniša Mihajlović ipak nije dobio svoj novac!

Spor između srpskog trenera i Sportinga iz Lisabona očigledno i dalje traje, iako je UEFA donijela odluku da portugalski klub mora da isplati 3.000.000 evra aktuelnom treneru Bolonje!

Možda će vas zanimati

Slučaj koji je počeo još kada je Mihajloviću protivpravno uručen otkaz samo devet dana nakon što je postao trener Sportinga u junu 2018, rezultirao je u odluci evropske fudbalske unije da mu isplate odštetu. Nakon što je tamošnja "A Bola" potvrdila da je Sporting nedavno i isplatio sumu od 3.000.000 evra nekadašnjem selektoru Srbije, stigla je drugačija poruka.

To nije tačno, tvrde Mihajlovićevi advokati! Oni su izdali saopštenje srpskog trenera, koji prijeti novim odlaskom pred UEFA.

"Sporting Lisabon do današnjeg dana mi nije platio novac koji mi je dužan. Od početka godine, otkad je taj klub prvi put priznao svoje dugovanje, učinili su sve da odlože isplatu svog duga", počinje Mihajlovićevo saopštenje.

"Tokom prethodnih nekoliko mjeseci, klub je predložio brojne prijedloge, ali ono što je postalo jasno jeste da su to pokušaji da se odloži isplata. Zato sam riješio da uključim UEFA u cijelu priču. Tek tada je Sporting ostvario djelimičnu isplatu."

Mihajlović, koji je nedavno pobijedio leukemiju, naglašava da će učiniti sve što je do njega da dobije svoj novac.

"Ovakvo ponašanje je neprihvatljivo i ukoliko budem primoran, ponovo ću uključiti UEFA u proces da bih dobio cjelokupnu sumu. Ići ću do kraja, čak i ako to znači isključivanje Sportinga iz UEFA takmićenja", navodi Mihajlović u oštrom saopštenju, prenijela je "Fudbal Italija".

UEFA je u novembru 2019. donijela odluku da Sporting mora da isplati novac Mihajloviću u pomenutom iznosu, ali ni gotovo šest mjeseci kasnije, do toga nije došlo...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC