• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti (ponovo) stopira Saneov transfer u Bajern!

Autor Jovan Terzić

Iako je dogovorio uslove sa Bavarcima, reprezentativac Nemačke opet bi mogao da ostane bez povratka u domovinu.

 Mančester siti (ponovo) stopira transfer u Bajern! Minhen Liroj Sane Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Baš mu se ne da! 

Po pisanju engleskih medija, transfer Liroja Sanea iz Mančester sitija u Bajern Minhen ponovo je naišao na problem. I to poveći, pošto navodno "građani" nisu zadovoljni ponudom iz Nemačke. 

Možda će vas zanimati

U utorak uveče pojavila se vest da se brzonogi napadač dogovorio oko uslova saradnje sa Bajernom, međutim, dan kasnije stiže informacija da Siti ne prihvata ponudu nemačkog giganta, koja navodno iznosi 40.000.000 evra. 

"Mančester ivning njuz" piše da je Bajern pokušao da iskoristi ekonomsku krizu izazvanu pandemijom korona virusa, međutim, "građani" ne spadaju u red značajno ugroženih klubova, pa su tu ponudu glatko odbili. 

To i ne čudi ako se ima u vidu da su prošlog leta kraj imena nemačkog reprezentativca upisali otkupnu klauzulu 150.000.000 evra.

Karta na koju igraju u Minhenu je to da Saneu ističe ugovor za 12 meseci, a odbija da potpiše novi koji mu je Siti ponudio. Sigurno je da engleski klub ne može da dobije pomenutu cifru kada igrač ulazi u poslednju godinu ugovora, ali izgleda i da veruju u veći iznos nego što je 40.000.000 evra,

Podsetimo, Bajern je prošlog leta bio uporan u nameri da angažuje bivšeg napadača Šalkea, ali ga je povreda ukrštenih ligamenata ostavila u Mančesteru. 

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC