• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik u akciji: Kreće prodaja članskih karata za novi saziv Skupštine

Autor mondo.ba, agencije

"Cilj nam je da okupimo članstvo te kada se steknu uslovi, odnosno kada bude dozvoljeno okupljanje nešto većeg broja ljudi, da održimo i sjednicu Skupštine", rekao je v.d. predsjednika Zeničana Damir Bradarac

 Čelik prodaja članskih karata skupština kluba Izvor: Anadolija/Haris Badžić

Fudbalski klub Čelik od ponedjeljka, 11. maja, počeće na ulazu na stadion "Bilino polje" početi sa prodajom članskih karata za obnovu članstva u Skupštini kluba, koja bi trebalo da donese odluku o budućnosti zeničkog premijerligaša, rekao je u izjavi za Fenu v.d. predsjednika Čelika Damir Bradarac.

Možda će vas zanimati

"Cilj nam je da okupimo članstvo te kada se steknu uslovi, odnosno kada bude dozvoljeno okupljanje nešto većeg broja ljudi, da održimo i sjednicu Skupštine. Moramo imati barem stotinjak članova, a do tada nam je cilj da u razgovorima sa svim mogućim akterima u našem gradu pronađemo ljude koji su spremni da preuzmu vodeću ulogu klubu", ističe Bradarac, koji najavljuje da će članarina iznositi 20, a za nezaposlene osobe 10 KM.

Bradarac napominje da još nije uspio da pronađe lica za funckije direktora i sekretara kluba te da se u radu oslanja na trenere omladinskih selekcija Nizaha Hukića, Senada Brkića, Nijaza Hrustanovića, Sabahidina Bujaka i Pavla Skočibušića.

"Cilj mi je bio da Skočibušić bude sekretar kluba, ali on ne može prihvatiti taj posao zbog drugih obaveza. Uglavnom, radimo sve da pripremimo uslove za održavanje sjednice Skupštine", kaže Bradarac, koji demantuje informaciju koja je objavljena u nekim medijima da je bivši predsjednik Ahdin Olgun isplatio platu zaposlenim u Radnoj zajednici.

"Olgun je, koliko su me informisali radnici, nekim zaposlenim, ali ne svim, uplatio po 300 KM. Nije to plata, ali hvala mu i na tome jer nekome je i tih 300 KM veliki novac. Uplatu nije dobio niko od trenera iz omladinskog pogona"ističe Bradarac.

Klub je, napominje Bradarac, do isteka roka, odnosno do 30. aprila, Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine predao dokumentaciju za licenciranje.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC