• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brazilskoj legendi se ne sviđa plan: Hoće Robena? Nek dovedu i Betmena!

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Pojačanje je najavio potpredsjednik brazilskog kluba.

 Povratak-iz-penzije-Arjen-Roben-Bajern-Minhen-Botafogo-Denilson-Dovedite-Betmena Izvor: Guliver/Getty Images/Alexander Hassenstein

Jedno vrijeme se pominjalo da želi da igra i nakon što se rastane sa Bajernom iz Minhena, ali je Arjen Roben zapravo iz Bavarske otišao u penziju. Sada bi slavni brazilski klub da ga vrati u ''fudbalski'' život.

Botafogo ima velike planove. Njima je na umu da ubijede Holanđanina i privole ga da se aktivira. Nakon što su u prethodnom periodu dovođeni u vezu sa nekim poznatim fudbalskim imenima, sada su riješili da ''pojure'' za penzionerom.

Možda će vas zanimati

Ovaj plan stvorio je potpredsjednik Botafoga Rikardo Rotenberg. On je istakao da su u klubu stvarno zainteresovani za ovu opciju, ali ideja nije prošla baš sjajno u javnosti.

Među prvima se oglasio nekadašnji reprezentativac Denilson, kog se najbolje sećate iz vremena kada je nosio dres Betisa.

''Čuo sam da su zainteresovani za Robena. Zašto ne probaju da dovedu i Betmena? Klub je u problemima, ne plaća svoje igrače, situacija će biti još gora, a oni govore o Robenu. Treba sačuvati malo odgovornosti i paziti na svoje postupke. Nisu baš u poziciji da misle o tome'', ističe nekadašnji vezista.

Ali, klub ne misli tako. Još uvijek su pod utiskom Mundijala koji je u Brazilu održan prije šest godina.

''Za mene, on je bio najbolji igrač turnira. On je veliki igrač, idol mnogima. Neće biti lako dovesti ga, ali ćemo pokušati. Znam da voli Brazil i Rio, biće mu izazov da igra ovdje'', istakao je Rotenberg.

Tokom igračke karijere, pored sjajnih partija u dresu Holandije, Arjen Roben je nosio dres Groningena, PSV-a, Čelsija, Real Madrida i Bajerna. Bio je šampion u svakoj od četiri zemlje u kojoj je igrao, a karijeru je okončao 2019. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC