• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li bi ovako nešto moglo da se desi Zdravku Mamiću?

Autor mondo.ba

Prije dvije godine Brazilac Gabrijel dos Santos Magalješ je bio fudbaler drugog tima Dinama iz Zagreba, a danas je igrač Lila vrijedan 30 miliona evra kojeg traže mnogi evropski velikani, a između ostalih i Real Madrid.

 Gabrijel igrao za B tim Dinama, a sada ga želi Real Madrid Izvor: MN PRESS

Nekadašnji "alfa i omega" Dinama iz Zagreba Zdravko Mamić je zbog problema sa zakonom prije dvije godine bio primoran da napusti Hrvatsku i skrasi se u Međugorju u Bosni i Hercegovini, čije državljanstvo takođe posjeduje.

Možda će vas zanimati

S obzirom da je tokom gazdovanja na "Maksimiru" ostvario vrlo unosne transfere brojnih igrača "modrih", teško je povjerovati da bi se dvadesetdvogodišnji defanzivac Gabrijel, koji je 2018. godine igrao za B tim Dinama i učestvovao u osvajanju "duple krune" pod vođstvom bivšeg trenera Nenada Bjelice, tako lako vratio u francuski Lil.

Portal "Indeks" navodi u nedjelju da "modri" nisu mogli da zadrže Gabrijela jer su u francuskom klubu tražili previše novca, ali vjerovatno se danas kaju s obzirom da se Brazilac sada nalazi na meti evropskih velikana poput Čelsija, Napolija i Juventusa.

Španski "Mundo Deportivo" piše da je za njegove usluge zainteresovan i Real Madrid, a Lil je odredio cijenu od 30 miliona evra.

Iako više nema formalnih dužnosti na "Maksimiru", mnogi u Hrvatskoj, vjeruju da "Maminjo" i dalje donosi najvažnije odluke, ali tada je imao mnogo ozbiljnijih problema od ostanka Gabrijela, koji ima ima važeći ugovor s Lilom do ljeta 2023. godine.

Podsjetimo, Mamić je u junu prošle godine nepravosnažno osuđen na šest i po godina zatvora, zbog izvlačenja oko 116 miliona kuna iz Dinama, a neposredno prije izricanja presude je napustio zemlju i skrasio se u Međugorju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC