• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove informacije: Luka Jović se povrijedio kad je pao s krova?!

Izvor Kurir

Kurir donosi sasvim drugačiju priču o povredi prvotimca Reala

 Luka-Jovic-povreda-povredio-se-kad-je-pao-s-krova-navodi-Kurir Izvor: Guliver, Denis Doyle/Getty Images Europe

Luka Jović, srpski fudbalski internacionalac iz redova madridskog Reala, nije se povrijedio na treningu, već padom sa zida kuće tokom boravka u Beogradu, piše Kurir, pozivajući se na svoje izvore.

Jović je polomio petnu kost desnog stopala i slijedi mu oporavak od najmanje tri mjeseca. On je rekao da se povrijedio u Madridu dok je radio kod kuće, ali sada stižu drugačije informacije.

Možda će vas zanimati

"Povrijedio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da ti objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno desilo", kaže za Kurir izvor blizak porodici Jović.

Baš u trenutku dobijanja ove informacije u Španiji se oglasio madridski ljekar Hoze Gonzales, specijalista sportske medicine i nekadašnji član medicinskog tima Atletiko Madrida. On je za tamošnje medije izrazio sumnju da se povreda Luke Jovića desila prilikom kućnog treninga, kao što je prvobitno saopšteno.

"Kost koju je Jović polomio podržava čitavu težinu tijela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usljed teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znaće se i kolika će biti pauza", rekao je Gonzales.

Ljudima iz Reala posebno smeta činjenica da je Jović pokušao da prevari sve u klubu, pa se, kako pišu španski mediji "povrijedio na prvom treningu".

"Medicinskoj službi Madriđana nije mnogo trebalo da utvrdi da je povreda starija još iz Beograda. Kada se na to doda i izjava Lukinog oca Milana da se igrač povrijedio dok je radio po planu i programu kluba, razumljivo je zbog čega su u "kraljevskom klubu" ljuti", piše Kurir.

Da bismo dobili potvrdu informacije o Lukinom padu s terase i raspitali se šta se zapravo desilo pozvali smo njegovog oca Milana.

"Molim da me razumijete, ali ne mogu ništa da pričam. Od kluba je stiglo naređenje da niko, pa ni Luka, ne smije ništa da kaže", rekao je Milan Jović za Kurir.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC