• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je "hajp" ili istina: Nisam vidio takvog desnog beka od Kafua!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Geri Nevil je imao ozbiljne riječi hvale za igrača Liverpula.

 Geri-Nevil-Trent-Aleksander-Arnold-nisam-vidio-takvog-desnog-beka-od-Kafua-Liverpul Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

U Engleskoj kad hvale, onda baš hvale muški. A Geri Nevil zna da predvodi taj talas.

Sada je legendarni desni bek Mančester junajteda imao ozbiljne pohvale na račun desnog beka Liverpula. Možda i previše...

Možda će vas zanimati

Naime, stariji od braće Nevil je Trenta Aleksandera Arnolda uporedio sa Kafuom. Mladi Englez je nezamjenljiv u redovima Liverpula uz desnu aut liniju i već je upisao 125 mečeva u timu Jirgena Klopa.

Ove sezone je već upisao 12 asistencija sa pozicije koja je dosta udaljena od protivničkog gola, a sezona čak nije ni gotova i taj skor bi popularni "TAA" mogao još da popravi. Prošle godine je, recimo, Trent imao svoj zvezdani trenutak protiv Barselone, kada je bio u centru pažnje baš zbog asistencije...

I dok je Nevil o Aleksanderu Arnoldu prije svega govorio iz perspektive upoređivanja sa desnim bekom Mančester junajteda Aronom Van Bisakom, nekadašnji igrač ga je stavio u ravan sa Kafuom, trostrukim uzastopnim finalistom Mundijala i dvostrukim svetskim prvakom sa Brazilom.

"U ovom trenutku, Van Bisaka je defanzivno bolji. Ali, kada Trent krene naprijed... Nisam vidio nikog takvog još od Kafua. U ovom trenutku je Trent ispred Van Bisake, ali mislim da će oba igrača biti veoma važna u narednim godinama", rekao je Nevil.

O Aleksander Arnoldu je govorio i Brazilac Rafael, nekadašnji saigrač Nevila u Mančester junajtedu. On je uporedio baš mladog Engleza sa njegovim bivšim saigračem, iako su stilski dva vrlo različita desna beka.

"Danas bih izabrao Nevila, ali ako Trent nastavi da radi ono što radi, biće bolji od Nevila. U ovom momentu, on razbija cijelu ligu asistencijama, sa svim. Ako nastavi ovako, kao igrač će nadmašiti Gerija Nevila", poručio je Rafael.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC