• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvali ga u Kalčo: Tadić je imao ponudu italijanskog velikana

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Kapiten Ajaksa je bio tražen i prošlog ljeta.

 Dusan-Tadic-je-imao-ponudu-iz-Serije-A-Tadic-je-imao-ponudu-italijanskog-velikana Izvor: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Možda sezona 2019/20 nije bila tako briljantna kao sezona 2018/19, ali Dušan Tadić je i dalje vrlo cijenjen fudbaler, možda i najcenjeniji srpski igrač u Evropi.

Ajaks nije blistao ove sezone, poslije neusjpeha da prebrode grupnu fazu u Ligi šampiona i potom ispadanja iz Lige Evrope od Hetafea, ali "kopljanike" najviše boli prerani kraj Eredivizije.

Možda će vas zanimati

Holandski savez je donio odluku da se ova sezona prekida i poništava, pa da stoga prvoplasirani Ajaks neće biti šampion za sezonu 2019/20.

Ipak, i dalje svi pamte majstorije Dušana Tadića iz prethodne sezone, kada je predvodio Ajaks na putu do polufinala Lige šampiona. Krajnje logično, poslije tih izvanrednih partija, klubovi širom Evrope su bili zainteresovani za bivšeg igrača Vojvodine.

Sada je o tome govorio njegov agent Miloš Malenović, a bilo je pisanja po medijima da su za Tadića bili zainteresovani trio velikana Serije A - Juventus, Milan i Inter.

"Postojalo je veliko interesovanje za Dušana. Imali smo konkretnu ponudu iz Italije, ali ostale detalje ne mogu da otkrijem. Tadić je kapiten Ajaksa i ima ugovor do 2026. godine“, rekao je Malenović, a preneo "SempreMilan".

Tadić je ostao u klubu i potpisao ugovor sa klubom do 2026. godine, od čega su posljednje tri godine tog ugovora vezane za trenersku ulogu u klubu. No, kada je KNVB riješio da poništi sezonu u Erediviziji, Tadić je oštro kritikovao tu odluku.

"Odlično poznajem Dušana. Svi igraju fudbal kako bi pobijedili i ostvarivali rezultate. Veoma je teško da prihvatite da niste osvojili prvenstvo, iako ste bili lideri. Međutim, dan poslije presude Tadić je ponovio da je zdravlje igrača najvažnije“, dodao je Miloš Malenović.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC