• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanov "Džoni" Štulić: Igraće pred vama ulogu fudbalskog pesnika

Autor mondo.rs

Još jedan Partizanov tinejdžer o kojem će se, kažu upućeni, tek pričati i pisati...

 Nikola-Stulic-Partizan-test-meca-debi-za-crno-bele Izvor: FK PARTIZAN / MIROSLAV TODOROVIĆ

Kada je Vlada Srbije donela odluku da počne relaksaciju rigoroznih mera zbog pandemije korona virusa, mladi fudbaler Partizana Nikola Štulić nije se nadao da će mu iz stručnog štaba "parnog valjka" stići poziv da se priključi radu s prvotimcima u "Zemunelu".

Momak, koga su novinari odmah prozvali "Džoni Štulić (po čuvenom frontmenu grupe "Azra" Branimiru "Džoniju" Štuliću), bio je oduševljen, svestan da je njegov san o debiju za crno-bele sada na dohvat ruke.

U pesmi "Kao i jučer", poznati zagrebački kompozitor i pevač, u jednom stihu kaže: "Igrat cu pred tobom ulogu pjesnika...". Možda se i u crno-belom klincu krije budući kompozitor Partizanovog napada, fudbalski pesnik!?

Možda će vas zanimati

Njegovi motivi i snovi za sada se samo poklapaju se sa ambicijama velikog kluba.

"Prošle nedelje, u ponedeljak su me zvali da se priključim prvom timu i to je sjajan osećaj. Sanjao sam da delim svlačionicu sa ovim igračima i to mi se ostvarilo. Jako je dobra atmosfera u ekipi. Igrati na JNA, bez obzira na to što su tribine bile prazne, je fenomenalno. Nadam se da sam se dobro pokazao, trudio sam se koliko sam mogao", rekao je osamnaestogodišnji napadač.

Štulić je dobio priliku umesto Umara Sadika u skraćenom test meču (dva puta po 35 minuta). Nije se upisao u listu strelaca, ali je zahvaljujući njemu i kasnije preciznom udarcu Bibarsa Natha iz penala "beli" tim Partizana pobedio saigrače u crnim dresovima. Nad Nikolom je napravljen penal...

"Došao sam u Partizan 2012. godine i prvi trener mi je bio Slađan Šćepović. Naučio me je mnogim stvarima, pogotovo što igram na njegovoj poziciji. Naučio nas je pre svega da budemo dobri ljudi... Trenirao me je kratko vreme Dražen Bolić, pa Nenad Brnović. Svi treneri imali su svoju ulogu u mom fudbalskom razvitku. Sada sam na vratima prvog tima i daću sve od sebe da se nametnem Sava Miloševiću", uzbuđen je bio posle meča mladi Mitrovčanin.

Idoli su ubojiti napadači Milana i Bajerna...

"Sadik se odlično kreće, Matketa (Bojan Matić) sam pratio još dok je igrao u Vojvodini, ima sjajnu realizaciju. A, što se idola tiče, volim Ibrahimovića i Levandovskom. Moje trenutne želje su vezane za Partizan. Pre svega želim da debitujem, da dam gol Crvenoj zvezdi i da osvojim 'duplu krunu'", rekao je Nikola Štulić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC