• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova hit španska serija uskoro kod nas: Epizode svako veče, nekad i u 23

Autori mondo.rs Autori Beta

Čelnici takmičenja blizu su odluke da šampionat reorganizuju tako da svake večeri bude odigrana, odnosno prikazana, najmanje jedna utakmica.

 Primera Sportklub Barselona i Real za titulu utakmice svake večeri Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE

Nastavak Bundeslige poslije dvomjesečne pauze zbog epidemije korona virusa, privukao je više od šest miliona televizijskih gledalaca u Njemačkoj.

Zahvajujući tome, televizijska kuća "Sky" koja je juče i danas prenosila uživo dugo iščekivane mečeve, srušila je sopstveni rekord gledanosti njemačkog prvenstva.

Iako još nije zvanično saopšteno, 12. jun se pominje kao datum oko koga su se usaglasili vodeći ljudi Fudbalske federacije Španije i La Lige. Do kraja je ostalo da se odigra još 11 rundi, a Barselona kao branilac titule ima dva boda prednosti u odnosu na Real Madrid.

Juče u 15.30, kada su počeli prvi mečevi 26. kola, Sky je pratilo 3,68 miliona gledalaca na kanalima koji se plaćaju, što je dvostruko više od uobičajene brojke za fudbalsku subotu. Tome još treba dodati 2,45 miliona gledalaca koji su utakmice pratili na besplatnom televizijskom kanalu Sport News, koji je dostupan svima.

Takmičenje u Bundesligi juče je nastavljeno poslije više od 60 dana pauze zbog pandemije korona virusa, pred praznim tribinama i uz stroge zdravstvene mjere. Njemačka liga prva je u Zapadnoj Evropi nastavila takmičenje, dok će se ostale lige "petice" priključiti uskoro - naravno, osim otkazane francuske Lige 1.

A, kada budu počele, utakmice španske La Lige neće se "skidati" sa TV-a. Bukvalno.

Čelnici takmičenja blizu su odluke da šampionat reorganizuju tako da svake večeri bude odigrana, odnosno prikazana, najmanje jedna utakmica.

Igraće se svaka tri dana!

S obzirom na to da će kraj sezone "zagaziti" u vrele junske i julske dane, mečevi će počinjati prilično kasno po centralnoevropskom vremenu - mahom poslije 22 časa.

Biće slučajeva i da utakmica počne sat vremena prije ponoći, naročito ako domaćin dolazi sa juga Španije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC