• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Idi kući, proći će": Dva meseca je nosio koronu!

Autor mondo.rs

"Međutim, možda se virus zaljubio u mene. Tek juče sam bio negativan na testu i sada se osećam se kao nov", dodao je bivši fudbaler Lacija i Juventusa.

 Korona-virus-u-Seriji-A-fudbaler-Fiorentine-poslat-u-samoizolaciju-da-prodje Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Martin Kaseres (33) ispričao je u jednom od brojnih Instagram intervjua da je dva meseca imao korona virus, a da nije imao pojma o tome.

Pred povratak u Firencu iz rodnog Montevidea, fudbaler Fiorentine i saigrač Dušana Vlahovića i Nikole Milenkovića, razgovarao je sa poznatom latino komičarkom Jiselom Paolom i otkrio joj da je tek kasnije shvatio šta mu se događa.

Možda će vas zanimati

"Dva meseca sam imao korona virus, a da to nisam ni znao. Imao sam tek poneki simptom u prvoj polovini marta. Tokom treninga sam osetio bol u plućima i tada su mi rekli da odem u samoizolaciju i da će mi to proći za 20 dana", prepričavao je 33-godišnjak sa dugim stažom u Seriji A.

"Međutim, možda se virus zaljubio u mene. Tek juče sam bio negativan na testu i sada se osećam se kao nov", dodao je bivši fudbaler Lacija i Juventusa.

Okupljanje fudbalera Fiorentine za najavljeni nastavak sezone nije prošao dobro. Testiranja na prvim treninzima pokazala su da je šestoro ljudi došlo zaraženo.

Prve "kalčo" utakmice i nastavak borbe dva bivša Kaseresova kluba za "skudeto" trebalo bi da budu odigrane 13. juna. Trebalo, jer najavljeni grupni treninzi od ove sedmice nisu održani, odnosno odloženi su do usvajanja novog protokola, a sve to ide dosta teško i sporo u Italiji, jednoj od zemalja koje je COVID-19 najžešće pogodio.

Među onima koji su se borili sa opasnom zarazom bio je i naš mladi reprezentativac Vlahović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC