• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mamić očekuje nula prihoda: Čemu da se nadaju Zvezda i Partizan?

Autor Milutin Vujičić

Prognoza za koju se mnogi nadaju da se neće obistiniti.

 Zdravko-Mamic-kriza-u-fudbalu-nula-prihod-Dinamo-Zagreb Izvor: MN PRESS

Zdravko Mamić je bjegunac od hrvatskog pravosuđa, zbog malverzacija u Dinamu, ali je isto tako više puta pokazao da je majstor u pregovorima za transfere fudbalera.

"Alfa i omega" zagrebačkog tima, koji se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, govorio je za "Dnevni avaz" o aktuelnoj situaciji u svjetskom fudbalu i poručio da će kriza poslije pandemije korona virusa biti veoma problematična za sve klubove.

Možda će vas zanimati

Zbog pauze duže od dva mjeseca propatiće svi, od manjih do većih klubova, a Dinamo je već pokazao da je u velikom problemu jer je među prvima "skresao" plate igračima i trenerima.

Takav čin je značio i da će ostati bez trenera Nenada Bjelice, najuspješnijeg u ovoj eri, a jasno je da će Dinamo imati mnogo problema u budućnosti pošto su navikli da na "Maksimiru" funkcionišu od prodaje fudbalera.

Zdravko Mamić poručuje da će prihodi Dinama u sledećoj godini biti NULA jer je to sve povezano sa napravljenim transferima i prodatim ulaznicama u Evropi.

"Index" prenosi i da Mamić ističe da ne razumije kako će fudbal funkcionisati i opstati, ali smatra kako se prvenstva moraju nastaviti, pa čak i bez gledalaca, dok razumije da će biti potrebno dosta vremena kako bi svi ponovo ušli u formu.

"Nažalost, fudbal nikada više neće biti isti!", poručio je Mamić čija zloslutna prognoza mora sve da zabrine u fudbalu, pošto je rijetko kada griješio u procjenama.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC