• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Irska je prioritet: Bivši as Čelsija napustio trenerski posao u Seltiku

Autor mondo.ba

Dejmijen Daf, dosadašnji pomoćni trener tima iz Glazgova, želi maksimalno da se posveti ulozi pomoćnika u irskom državnom timu

 Seltik fudbal otišao Dejmijen Daf Izvor: Mark Runnacles/Getty Images Europe

Od februara 2019. godine Dejmijen Daf bio je pomoćnik Nilu Lenonu na klupi Seltika, koji je nedavno proglašen za novog-starog šampiona Škotske, ali je došlo vrijeme za rastanak!

Nekadašnji vezista, koji je za reprezentaciju Irske nastupio 101 put, odlučio je da se zahvali timu iz Glazgova na dosadašnjoj saradnji, kako bi se u narednom periodu daleko više posvetio ulozi koju je paraleno obavljao.

Možda će vas zanimati

A riječ je o poziciji pomoćnog trenera državnog tima, odnosno asistenta Stivena Kenija, koji je na čelu Iraca od aprila ove godine.

"Razgovarao sam sa Dejmijenom i saopštio mi je odluku. I dalje se formira kao trener, međutim napravio je veliki posao tokom boravka u Seltiku i biće izuzetno teško nadoknaditi njegov odlazak", rekao je Lenon.

Daf je skoro cijelu karijeru proveo na tlu Engleske, nastupajući za Blekburn, Čelsi, Njukasl i Fulam. Ostrvo je napustio 2014. godine, kada je zaigrao u Australiji, za Melburn, dok je karijeru završio u rodnoj Irskoj, kao član Šamroka.

Najznačajnije uspjehe ostvario je sa "plavcima" iz Londona, sa kojima je, pod komandom Žozea Murinja, osvojio dvije titule u Premijer ligi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC