• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović za MONDO: Nisam bio pozvan kod Terze, došao bih

Autor Nikola Janković

Jedan od četvorice trenera Crvene zvezde promovisanih u vrijeme Zvezdana Terzića nedostaje na slici sa njegovog 54. rođendana. Kaže da nije bio pozvan, ali i da bi se sutra radovao pobjedi u Kupu "kao nikad do sada" sve i da Zvezda bude sa druge strane.

 Lalatovic-o-Terzicu-Nisam-bio-pozvan-na-rodjendan-radovao-bih-se-pobjedi-nad-Zvezdom-u-finalu-Kupa Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović otkrio je u intervjuu za naš portal da je blizu odluke da kupi stan u Novom Sadu i definitivno se preseli u taj grad, jer osjeća ljubav i poštovanje za sve što postiže u Vojvodini.

Istog dana je i produžio ugovor na godinu dana i rekao:

"Voša je klub moje trenerske karijere".

"RADOVAO BIH SE PRVOM TROFEJU, MAKAR BIO PROTIV ZVEZDE"

Izvor: MN PRESS

Nije bilo teško prepoznati koliko se Beograđanin vezao za Novi Sad, Novosađane i njihov omiljeni fudbalski klub, baš kao što nije bilo teško prepoznati da jedno lice nedostaje na slici sa proslave 54. rođendana Zvezdana Terzića.

"Nisam bio pozvan", rekao je Lalatović za Modno, ali nije djelovao razočarano što ga nema u društvu Miodraga Božovića, Vladana Milojevića i Dejana Stankovića.

"Od kada sam otišao iz Crvene zvezde, rijetko kad se čujem sa ljudima iz kluba. Nisam bio pozvan, nisam ni znao da je Terzi rođendan", pojasnio je i nastavio...

"O Terziću imam jako lijepo mišljenje, on je prvi čovek Crvene zvezde i radi sjajno svoj posao. Zvezda je tu gdje jeste zahvaljujući njemu i budžetu kojim može da dovodi takve igrače i daje im takve plate".

Kada je UEFA na proljeće 2014. izbacila bivšeg šampiona Evrope, klub je ostao bez međunarodnih utakmica, trenera Slaviše Stojanovića i gotovo cijele postave koja je adekvatno naplatila prekid Partizanove sedmogodišnje dominacije. Bilo je potrebno pronaći čovjeka koji neće braniti titulu, već egzistenciju, pa je izbor pao na nekadašnjeg kapitena.

"U MOJE VRIJEME NIJE BILO STRUJE, ALI JE BILO JOVIĆA, RISTIĆA..."

Izvor: MN PRESS

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde se prisjetio tih vremena.

"Nažalost, nije bilo struje u vrijeme kad sam ja bio tamo, ali je bilo Luke Jovića, Mihaila Ristića, Vukašina Jovanovića i druge Zvezdine dece. Kada su me dovodili, moj posao nije bio da osvojim trofej, nego da pomognem da se Zvezda stabilizuje i Zvezda se stabilizovala. Uradio sam sve što se tražilo od mene i otišao poslije godinu dana", napravio je kratak presjek sezone 2014/15, poslije koje je morao da ustupi mjesto "Grofu" Božoviću i nastavi dalje.

"Možda sam tu najveću štetu nanio sebi, jer je bilo mnogo onih koji su provocirali više, ali klub je stao na noge i meni je drago zbog toga", konstatovao je i vratio se na početak.

"Nisam bio pozvan, ali da jesam, zašto ne bih otišao? Nema razloga. Zvezdan Terzić i ja imamo sasvim dobre odnose, ali ne družimo se, ne čujemo se telefonom, rijetko sam išao tamo od kada sam otišao iz kluba".

Nije nemoguće da se klubovi njegove igračke i trenerske karijere vrlo brzo sastanu u finalu Kupa. Pitali smo ga da li bi se radovao ako bi Voša dobila Zvezdu?

"Naravno da bih se radovao svom prvom trofeju, ko god bio preko puta mene", odgovorio je glasom koji ne ostavlja dilemu.

"Ne volim kada se to očekuje ni od igrača. E, kao, izvini, a srećan sam. I treba da bude srećan što je dao gol, nije valjda uradio nešto loše? Ko je tužan, pa plače što je dao gol? Niko nema razloga da se nekome dodvorava, niti sam se nekome dodvoravao. Davao sam sve za klubove u kojima sam radio", rekao je da ne razumije zbog čega se igrači izvinjavaju za golove koje postignu na fer i pošten način.

"Prvo, ne znam da li ćemo uopšte doći do finala, ali ako uspijemo i na kraju osvojimo trofej, radovao bih se kao nikad do sada", rekao je Lalatović u prvom dijelu intervjua za Mondo.

Pročitajte i taj dio razgovora i pogledajte i dalje najgledaniju epizodu podkasta "Sve u 16" sa tadašnjim trenerom Radničkog iz Niša, Nenadom Lalatovićem.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC