• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Interu još nisu procijenili Sančeza

Autor mondo.rs

Povrede su učinile svoje.

 U-Interu-JOS-nisu-procijenili-Sanceza Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Ugovor o pozajmici Aleksisa Sančeza iz Mančester junajteda u Inter ističe 30. juna, a u milanskom klubu nadaju se da će ona biti produžena do kraja aktuelne sezone, odnosno do kraja avgusta. 

Ne toliko jer smatraju da ne mogu bez čileanskog napadača, već zato što žele dodatno da procijene da li da otkupe cijeli njegov ugovor. 

Možda će vas zanimati

Inter trenutno plaća četvrtinu njegove plate, međutim, taj dogovor je postignut na 10 mjeseci, ali je pauza zbog pandemije korona virusa produžila takmičenja, pa su se mnogi klubovi našli u problemu. Među njima i Inter.

Sportski direktor plavo-crnih, Pjero Ausilio, vjeruje da će dogovor, ipak, biti postignut.

"Riješićemo situaciju. Oslanjamo se na Sančeza u ovih nekoliko mjeseci, prije svega kako bismo procijenili tog igrača. Bio je povrijeđen i nije mogao da igra dugo. Prije te povrede dobro mu je išlo. Sjećam se utakmica protiv Barselone i Sampdorije, to je bio Sančez iz najboljih sezona", rekao je Ausilio za "Skaj sport".

Čileanac je povrijedio skočni zglob u oktobru, dok je igrao za reprezentaciju, samo nekoliko mjeseci pošto je stigao u Inter. Otkako se vratio na teren u januaru, nije uspio da postigne gol u 11 utakmica, ali Ausilio misli da bi mogao da bude važan za finiš sezone, u kom će se Inter boriti za mjesto u Ligi šampiona naredne sezone, ali i četvrtfinale Lige Evrope ove, protiv Hetafea.

"Kada se oporavio. Sančez je imao malo vremena jer je stigla pauza zbog korona virusa. Ali, pošto se nastavlja Serija A, imaće priliku da pokaže koliko vrijedi i tada ćemo zajedno donijeti odluku. Ali, svi imamo interes da završimo sezonu na najbolji način i da se dogovorimo, a onda da procijenimo šta dalje", dodao je sportski direktor Intera.

Inter je treći na tabeli Serije A sa devet bodova manje od vodećeg Juventusa, ali i utakmicom manje. Prvenstvo bi trebalo da se nastavi 20. juna. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC