• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda za vikend pred 24.500 navijača!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda će idućeg vikenda igrati pred svojim navijačima prvi put još od "vječitog" derbija protiv Partizana.

 Crvena-zvezda-Radnik-Surdulica-karte-u-prodaji-pola-kapaciteta-Rajko-Mitic-ulaznice Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Od danas (1. jun) u Srbiji su dozvoljena veća okupljanja (do 1.000 ljudi), što ujedno znači i povratak publike na stadione, s tim da propisi nisu toliko striktni za sportske događaje.

Prije nekoliko dana epidemiološkinja Darija Kisić Tepavčević rekla je da sve zavisi od prostora gdje se na otvorenom odvijaju sportski događaji i da je prije svega potrebna udaljenost od minimum jednog metra između navijača, odnosno da je jedno mjesto slobodno između navijača.

Možda će vas zanimati

To su poslušali i iz Crvene zvezde i odlučili da za meč protiv Radnika iz Surdulice u prodaju bude pušteno manje od polovine kapaciteta stadiona - odnosno 24.500 karata.

"Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama", navode iz Crvene zvezde i podsećaju da će se na utakmici poštovati sve mjere i propisi kako bi se spriječilo širenje korona virusa.

Crvena zvezda će prije toga u utorak odigrati Kup utakmicu protiv Inđije, na gostovanju, takođe pred publikom, dok će za vikend proslaviti šampionsku titulu na svom stadionu.

To će biti prvi meč koji Zvezda igra pred navijačima na "Marakani" još od "vječitog" derbija 1. marta.

"Humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula prije pandemije korona virusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada. Sve karte koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2920), važiće i za susret sa Radnikom", navode iz Zvezde i dodaju:

"Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mjere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u posljednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika".

Za sada još nema zvaničnih informacija kada će se igrati meč Zvezde i Radnika.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC