• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hoću i ja GOL: Štoperi Partizana su tradicionalno opasni po Zvezdu!

Autori Nebojša Marković Autori Vladimir Sukdolak

Štoper Partizana otkriva svoje namere u meču protiv "večitog" rivala u polufinalu Kupa Srbije.

 Pavlović bi stopama Blekija i Ostojića: Hoću gol, da nastavim tradiciju! Izvor: MN PRESS

Okršaj Partizana i Crvene zvezde u Kupu Srbije biće treći u poslednje četiri sezone. Prethodna dva puta su crno-beli slavili sa po 1:0, a oba puta su heroji u finalu bili štoperi - prvo Nikola "Bleki" Milenković 2017, a onda i Bojan Ostojić dve godine kasnije.

"Večiti" rivali se sada sastaju u polufinalu, ali Strahinja Pavlović želi da pođe istim putem kao njegove starije kolege. Da pogotkom reši meč.

Možda će vas zanimati

Štoper Partizana će odigrati svoj poslednji derbi pre nego što se preseli u Monako ovog leta. Biće to prilika za revanš rivalu koji je osvojio titulu u Superligi i plasman u samu završnicu takmičenja.

Kako kaže, motivacije u ovakvom meču ne može da fali.

"Derbi je najveća utakmica u srpskom fudbalu i naravno da jedva čekamo meč. To je motiv za sve igrače, to je borba za trofej i to je uvek najveći motiv. Derbi ko derbi, odlučiće detalji kao i svaki put", kaže Pavlović.

Mladi fudbaler ne beži od odgovornosti i želeo bi da baš on bude taj koji će rešiti meč protiv Zvezde, a otkriva i kako je došlo do toga da izjavi da će on biti taj koji će zatresti mrežu crveno-belih.

"Naravno da bih voleo da postignem gol, da nastavim tradiciju mojih saigrača. Voleo bih da postignem gol i sad i u finalu, to bi bilo najbolje... To se sve na ručku desilo, sedelo je nas nekoliko, bio je tu Stojke, Laki i još nekoliko nas. Stojke je pitao ko će postići gol, a ja sam digao ruku i rekao ja ću. Voleo bih to, kao i svaki igrač Partizana", ne libi se da kaže jasno i glasno.

Partizan nije primio gol na poslednja tri meča u derbiju, računajući tu i finale Kupa iz prošle sezone. Za Pavlovića je čvrsta odbrana ključan deo recepta za pobedu.

"Ako odbrana sutra bude na visokom nivou, mislim da možemo mnogo toga. Hoćemo da nastavimo taj trend i da sačuvamo našu mrežu. Svaka utakmica je nešto novo i u svakom meču smo malo drugačiji. U glavama smo spremni za sutra i mislim da će odbrana biti na dobrom nivou", poručuje Strahinja Pavlović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC