• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herta potvrdila - Marko Grujić se vraća u Liverpul!

Autor Milutin Vujičić

Odigraće još četiri kola u Bundesu, a onda...

 Marko-Grujic-se-vraca-u-Liverpul Izvor: Julian Finney/Getty Images Europe

Marko Grujić napušta Hertu!

Srpski reprezentativac proveo je prethodne dvije godine na pozajmici u Berlinu, a sportski direktor kluba Mihael Prec potvrdio je za "Goal" da su pred Grujićem još samo četiri kola u Bundesu i da će se poslije toga vratiti u Liverpul.

Možda će vas zanimati

"Sto posto je sigurno da će se sporazum o pozajmici između nas i Liverpula o Grujiću završiti 30. juna. Dogovoreno je da se vrati potom u Liverpul", kazao je Prec.

Razlog zbog kog se Grujić vraća na "Enfild" nije što nije zadovoljio u Berlinu, štaviše, iz Herte poručuju da su to bile dvije sjajne i pozitivne godine za sve uključene strane, a da je ovo striktno odluka Liverpula koji hoće da razmotri šta dalje sa Srbinom.

"Liverpul će dobiti iskusnijeg igrača, kod nas je dobio šansu da igra. On je fudbaler koji je prisutan u oba šesnaesterca, sjajan je fudbaler, ova pozajmica je imala smisla", rekao je sportski direktor Herte.

Ostaje da se vidi šta je Jirgen Klop naumio sa Markom Grujićem, njegovim prvim pojačanjem po dolasku u Liverpul, pošto ga je lično pozvao i predstavio mu da ga želi u zimu 2016. godine, kada je igrao sjajno za Crvenu zvezdu.

Liverpul ga je platio šest miliona evra, ali mu nije dao veliku šansu, pa ga je slao na pozajmice u Kardif i Hertu, a ugovor mu ističe tek 2023. godine.

Grujić je za Liverpul odigrao 14 mečeva i zabijležio jednu asistenciju, dok je u dresu Herte imao devet golova i tri asistencije na 50 nastupa. Dres reprezentacije Srbije nosio je devet puta, ali nije pozivan od Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC