• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štoper Partizana: Čemu te pretnje? Ko vaspitava tu decu?

Autor mondo.rs

Nekolicina fudbalera Partizana dobila gnusne poruke i pretnje preko duštvenih mreža, a klub je reagovao i zatražio zaštitu od nadležnih organa. Evo šta kaže Bojan Ostojić, jedan od onih koji je dobio pretnje.

 Bojan Ostojić Čemu te pretnje? Ko vaspitava tu decu? Izvor: MN PRESS

Razvitkom tehnologije društvene mreže sudobile na velikom značaju u svakodnevnom životu ljudi. To je i svojevrsna tribina na kojoj svako može da kaže mišljenje. Često su mišljenja i komentari negativni, mnogi prelaze granicu.

Ima i onih koji preko društvenih mreža pokušavaju da "izleče" neke svoje frustracije. 

Možda će vas zanimati

Posle polufinalne utakmice Kupa Srbije i pobede nad Crvenom zvezdom, pojedini fudbaleri Partizana dobili su gnusne i odvratne pretnje. Jedan od njih je i štoper Bojan Ostojić, samo zato što je u sudijskoj nadoknadi, pao na travu posle jednog starta i uhvatio se za koleno.

Jedan od korisnika društvene mreže mu je uputio najgnusniju pretnju koje se tiče njegove ćerkice. Rivalitet Partuzana i Crvene zvezde je, među navijačima, otišao predaleko, a bilo je prethodnih godina i tragičnih posledica u tučama pripadnika dva tabora.

U intervjuu za klupsku televiziju, Ostojić je upitan i za te pretnje. Uhvatio je vazduh, pomalo se kiselo nasmejao...

"Imam dosta prijatelja u Crvenoj zvedzi i družim se sa njima, uvek sam ih poštovao i poštovaću ih, prethodni trener Zvezde Vladan Milojević mi je bio trener u Čukaričkom tri godine, jedni drugima smo čestitali na velikim pobedama. Ja sam im čestitao kada su pobedili Salcburg i ušli u Ligu šampiona, pa kad su pobedili Liverpul... Ja tim momcima ne mogu da poželim ništa loše, igrali smo zajedno u Čukaričkom, siguran sam da i oni meni ne žele ništa loše.. Razumem da me neko vređa u stilu 'ne znaš ništa', ali ova poruka je poremetila i mene i moje najbliže, prijatelje, siagrače. Dobio sam i podršku od bivših igrača Zvezde", kaže Ostojić, koji je prošle godine doneo Partizan trofej u Kupu Srbije u finalu protiv Zvezde.

Zabrinjavajuće je što takve poruke šalju deca, maloletnici...

"Meni je iskreno žao ko god da je to uradio. To je stvar kućnog vaspitanja, to se nosi iz kuće, roditelji su krivi za to. Ja ne znam kako oni odrastaju, da li imaju ljubav roditelja, znam koliko smo supruga i ja posvećeni našoj ćerkici. I zaista nam je ovo teško palo", dodao je Ostojić.

Izvor: MN PRESS

Kaže i da mu nije jasno zašto se tako nešto uopšte dešava.

"Ne znam čemu to, mi smo profesionalni fudbaleri, ne možemo svi da igramo za Zvezdu i Partizan, postoji taj derbi u kojem svi dajemo sve od sebe", rekao je Ostojić i osvrnuo se na detalj u finišu polufinalne utakmice kada se uhvatio za koleno: "Nisam folirao, mislio sam da je najteža povreda, da su ligamenti u pitanju, ali bogu hvala nije ništa strašno".

Još jednom je poručio:

"Nijednom sportisti ovako nešto ne prija. Ja nikada nikome nisam želeo ništa loše, ni Zvezdi, poštujem ih".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC