• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS izabrao: Partizan i Vojvodina idu na jug, "lale" ljute, ne idu navijači

Autor Jovan Terzić

Partizan i Vojvodina za trofej će se boriti na Čairu. Vojvodina neće imati podršku navijača, saznajte i zašto!

 Finale-Kupa-2020-u-Nisu-Partizan-Vojvodina. Izvor: MONDO/Pavle Knežević

Dileme više nema, Fudbalski savez Srbije odredio je gde će biti igrano finale Kupa za sezonu 2019/2020.

Fudbaleri Partizana i Vojvodine 24. juna sastaće se na jugu Srbije...

Možda će vas zanimati

U NIŠU!

Ko će biti formalni domaćin ove utakmice saznaćemo sutra (u sredu) u 13 časova, za kada je zakazan žreb u prostorijama FSS.

Prema saznanjima MONDA, Vojvodina nije želela da se igra u Nišu, već u nekom mestu severnije od Beograda, ali je izbor ipak "pao" na Niš. To je naljutilo navijače Vojvodine, koji su odlučili da BOJKOTUJU finale!

Na sajtu Vojvodine objavljeno je saopštenje navijačke grupe iz Novog Sada u kojemje navedeno da su već bili odlučili da ako se finale Kupa bude igralo u nekom od gradova centralne ili južne Srbije, oni neće prisustvovati.

"Uz, nažalost, još sveže sećanje na 2011. godinu i finale u kojem je naš klub drastično oštećen na terenu, u sećanju navijača Vojvodine i dalje je gotovo celodnevno maltretiranje i tortura kojoj su bili izloženi tog dana, iako je, navodno, u interesu ljudi koji vode srpski fudbal i tada bilo to da se na našim stadionima okuplja što veći broj gledalaca. Ono što svih 8.000 navijača koji su tada podržali Vojvodinu u Beogradu i dalje dobro pamte, navijačka grupa Firma danas podseća sportsku javnost: na meč finala Kupa Srbije krenuli smo u 15:30 časova iz Novog Sada, a na stadion na kojem je igrano finale, u svega 90 kilometara udaljenom Beogradu, ušli smo tek u 20:45 časova, pri čemu tokom čitavog puta nije zabeležen nijedan jedini incident. Samim tim, postavljamo pitanje: ako nam je tada trebalo skoro pet sati da dođemo do Beograda, koliko će nam vremena biti potrebno da dođemo do Niša, Jagodine ili Užica? Da li se, određivanjem nekog od ovih ili gradova iz njihovog okruženja, pokazuje jasna namera da Vojvodina ima što manju podršku svojih navijača u finalu, čime se opet insinuira da je unapred poznato kome treba da pripadne pehar?", piše u saopštenju.

Podsetimo, Partizan brani trofej, odnosno, crno-beli će pokušati da osvoje pehar Kupa i peti put uzastopno, a ukupno 17. u istoriji kluba.

Vojvodina je bila osvajač 2014, a ovo je Novosađanima peto finale.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC