• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda zove na proslavu, igrači biraju ko će izneti pehar!

Autor Jovan Terzić

Crveno-beli najavljuju spektakl u subotu.

 Crvena-zvezda-proslava-titule-subota-protiv-Proletera Izvor: MN PRESS

Još utakmica protiv novosadskog Proletera i - odmor.

Doduše, verovatno kraći nego što bi inače bio pošto je pauza zbog korona virusa uveliko poremetila fudbalske kalendare nacionalnih i međunarodnih takmičenja.

Možda će vas zanimati

Treću godinu uzastopno, fudbaleri Crvene zvezde sezonu završavaju kao šampioni, a 31. titula u istoriji kluba biće proslavljena tokom subotnjeg duela na stadionu Rajko Mitić (19.15, prenos na TV Arena Sport).

Klub najavljuje "spektakl", a organizovana je i zanimljiva akcija kroz koju će prvotimci crveno-belih izabrati dva najkreativnija zvezdaša starosti 15 do 18 godina, koji će imati čast da na teren iznesu šampionski pehar.

"Glavni sud i izbor napraviće upravo naši prvotimci koji će pregledati svaki video i odlučiti ko će izneti pehar na teren stadiona Rajko Mitić. Ono što treba da uradite je: Da otpevate omiljeni stih Zvezdine pesme i da ga okačite na vaš Instagram profil. Vaš nalog na društvenoj mreži Instagram mora biti otključan. Morate koristiti hešteg #zvezdinodete. U opisu treba da napišete kada ste, zašto i ko vas je naučio da navijate za Crvenu zvezdu", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

"Sećam se prošlogodišnje proslave i voleo bih da se ponovi u subotu. Bila je fenomenalna atmosfera tad. Cele sezone smo se borili da osvojimo titulu, a navijači su nam bili 12. igrač. Nadam se da će doći u što većem broju, jer titula pripada i njima. Jednako smo zaslužni za osvajanje trofeja prvaka Srbije", poručio je Zvezdin štoper Nemanja Milunović. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC