• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvije titule u jednoj sezoni, a tek je na početku: Aplauzi razbili tremu

Autor Jovan Terzić

Zvezdino talentovano krilo nestrpljivo čeka subotu.

 Andrija-Radulovic-Crvena-zvezda-titula-2020 Izvor: MN PRESS

Za nešto manje od mjesec dana, 3. jula, napuniće 18 godina, a već ima dvije titule osvojene u jednoj sezoni.

Mladi krilni napadač Crvene zvezde, Andrija Radulović, poslije slavlja sa vršnjacima iz omladinskog tima, u subotu će se radovati i sa kolegama iz seniorske postave crveno-bijelih, koji će utakmicom protiv novosadskog Proletera (19.15, prenos na TV Arena Sport) staviti tačku na tekuću sezonu i proslaviti treću uzastopnu titulu prvaka Srbije, ukupno 31. u istoriji kluba.

Možda će vas zanimati

Iako je za prvi tim zaigrao tek kada je pehar i matematički obezbijeđen, perspektivni Radulović doprinio je pogotkom iz penala u debiju protiv Radnika (4:1), kada je na terenu proveo cijelo drugo poluvrijeme. Imao je priliku i da osjeti draž "vječitog derbija" sa Partizanom (igrao 14 minuta), ali u porazu 0:1. Težinu poraza osjetio je i u Senti, protiv TSC-a (1:2), kada je odigrao posljednjih 20 minuta.

U subotu bi mogao da bude čak i starter, ali i ako se to ne dogodi, pamtiće taj dan. 

"Velika čast za mene. Maštao sam dok sam igrao na terenima Omladinske škole da ću jednog dana dole, na 'Marakani', izaći kao šampion. Srećan sam i ponosan upravo zato jer volim Zvezdu od malih nogu i što sam dao svoj maksimum kako bih bio prvotimac. Subota će biti veliki dan za mene, biće pročitano moje ime - ime šampiona. Želim da se još jednom zahvalim treneru Stankoviću što me je nagradio za sve moje dobre partije u omladincima i što mi je pružio priliku da obučem dres prvog tima", izjavio je Radulović za klupski sajt.

Momak iz Kotora imao je na svom debiju posebnu podršku sa tribina, na kojima su se našli veliki baloni u obliku broja 49, koji nosi na dresu. 

Publika ga je prilikom ulaska u igru dočekala aplauzom, a nada se da će i za proslavu titule atmosfera biti na visokom nivou.

"Kada sam ušao u igru na utakmici protiv Radnika svi su me pozdravili aplauzom. To je mnogo značilo dječaku kao što sam ja, jer je onda trema nestala. Vjerujem da će tako biti i u subotu. Volio bih da vidim pune tribine, da se svi zajedno radujemo novoj tituli. Taj huk pune 'Marakane' na proslavi titule mi je još jedan dkečački san i siguran sam da će biti ostvaren. Svaki pravi zvezdaš će doći na 'Marakanu', a poznato je da imamo najbolje navijače na svetu".

Radulović se treneru Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu predstavio odličnim partijama u omladinskom timu, sa kojim je ove sezone pored titule stigao i do osmine finala Lige šampiona za mlade. 

"Znam da sam dao svoj maksimum, kao i čitava ekipa. Koliko je to bilo dovoljno govore rezultati. Međutim, neću stati, idem još jače i snažnije kako bih bio bolji. Vjerujem da ću donijeti mngoo radosti navijačima u periodu koji je pred nama, jer mislim da mogu još više. Želim da ostavim trag u Crvenoj zvezdi, imao sam idole u igračima koji su proveli mnogo godina u klubu. Pozivam sve zvezdaše da dođu u subotu da zajedno pjevamo naše pjesme, srce će mi biti puno ako budem vidio pune tribine prilikom izlaska na teren, a vkerujem da će tako i biti", podvukao je Radulović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC