• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo tri mjeseca spremao meč sa Junajtedom, Pogba mu pokvario slavlje!

Autor Milutin Vujičić

Majstorija prvaka svijeta sa Francuskom ostavila je Žozea Murinja bez pobjede nad bivšim klubom.

 Premijer liga Totenhem - Mančester junajted 1-1 Izvor: Guliver/Glyn Kirk/Pool via Getty Images

Još sredinom marta trebalo je da gledamo duel Totenhema i Mančester junajteda, ali korona virus nas je natjerala da se ovom meču radujemo čak i u junu!

U vrlo dobroj utakmici odigranoj u Londonu nezadovoljniji će biti Žoze Murinjo pošto je bio blizu toga da se revanšira svom bivšem klubu, ali ga je u tome spriječio Pol Pogba, igrač s kojim je dugo bio u sukobu na "Old Trafordu", odnosno jedan od novih miljenika - Erik Dajer.

Na kraju, Dajer ga je mogao koštati i boda, ali je VAR soba procijenila, ispravno, da nije bilo elemenata za kazneni udarac u nadoknadi vremena: Totenhem - Mančester junajted 1:1 (1:0).

Možda će vas zanimati

Oporavljeni holandski ofanzivac Stiven Bergvajn prošao je kao metak kroz odbranu "crvenih đavola" u 27. minutu i pogodio efektno, da njegov udarac nije mogao da zaustavi David de Hea.

Dobio je pas u noge od Serža Orijea, okrenuo se ka golu, a onda uspio da zaobiđe Harija Megvajera i Freda, a prije nego što je i treći fudbaler utrčao da mu pomogne - bivši fudbaler PSV Ajndhovena je snažno udario po lopti, na radost Žozea Murinja.

Trećim golom od dolaska iz Eredivizije, pokazao je da će biti veliko pojačanje za Totenhem posebno u idućoj sezoni kada bude potpuno spreman.

Mančester junajted je bio bolji čitavo drugo poluvrijeme, Ugo Loris se nekoliko puta istakao, a do izjednačenja je došlo u 81. minutu iz penala koji je Erik Dajer skribio nad Polom Pogbom, nakon što ga je francuski vezista driblingom vešto prevario.

Dajer je prislonio ruke na Pogbu, osjetivši kontakt igrač Junajteda je pao, a odgovornost je preuzeo Bruno Fernandeš i postigao svoj treći gol od dolaska iz Sportinga.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Glyn Kirk, Pool

Nemanja Matić ušao je sa klupe u 77. minutu što je bio njegov čak 200. meč u Premijer ligi, a većinu je naravno odigrao kod Žozea Murinja (Mančester junajted, Čelsi), a koji je sada bio na suprotnoj strani.

Odmah je uzeo loptu i krenuo ka centru, poručivši svojim saigračima da mogu i do preokreta, igra nije bila uvjerljiva, ali je dosuđen jedanaesterac u 90. minutu nakon što je upravo Fernandeš pao u kaznenom prostoru isceniravši kontakt sa Dajerom, nakon čega je skočila cijela klupa Spursa.

VAR soba je potvrdila sudiji da je pogriješio, pa ovoga puta tehnologija nije bila kriva kao prekjuče.

Ovim remijem Mančester junajted ostao je u poziciji da se do kraja bori za učešće u Ligi šampiona, dok će Totenhemu biti teško i do Lige Evrope.

PAROVI 30. KOLA:

Norič siti - Sautempton 0:3 (0:0)
/Ings 49, Armstrong 54, Remdond 79/

Totenhem - Mančester junajted 1:1 (1:0)
/Bergvjan 27 - Fernandeš 81p/

subota

Votford - Lester siti (13.30)
Brajton - Arsenal (16.00)
Vest Hem - Vulverhempton (18.30)
Bornmut - Kristal Palas (20.45)

nedelja

Njukasl junajted - Šefild junajted (15.00)
Aston Vila - Čelsi (17.15)
Everton - Liverpul (20.00)

ponedeljak

Mančester siti - Barnli

TABELA: Liverpul 82, Mančester siti 60, Lester 53, Čelsi 48, Mančester junajted (+1) 46, Šefild junajted 44, Vulverhempton 43, Totenhem (+1) 42, Arsenal 40, Barnli 39, Kristal Palas 39, Everton 37, Sautempton (+1) 37,  Njukasl 35, Brajton 29, Vest Hem 27, Votford 27, Bornmut 27, Aston Vila 26, Norič (+1) 21.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC