• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Brajtona koji je povrijedio Lena: Arsenal dobio šta je zaslužio!

Autor mondo.ba

"Dok su vodili 1:0 svašta su pričali..." rekao je Nil Mopej, fudbaler Brajtona koji je poslije povređivanja golmana Bernda Lena i pogotka za pobjedu u petom minutu nadoknade izgleda odlučio da potpuno "uništi" Arsenal.

 Nil Mopej Brajton - Arsenal povreda golmana Lena Izvor: Richard Heathcote/Getty Images Europe

Iako je sudija Martin Etkinson duel Brajtona i Arsenala produžio za četiri minute, meč na Ameks stadionu odlučen je debelo u petom minutu dodatnog vremena kada su domaći stigli do nevjerovatnog preokreta - 2:1.

Nil Mapej matirao je Emilijana Martineza za drugu pobjedu Brajtona nad Arsenalom ove sezone, ukupno treću u posljednjih pet međusobnih duela, uz dva remija u međuvremenu.

Možda će vas zanimati

Žaliće navijači Brajtona jer nisu mogli da prisustvuju velikom preokretu svoje ekipe koju nije poremetilo ni vođstvo "tobdžija",a slaviće Nila Mapeja, čovjeka odluke.

Francuski napadač koji je stigao prošlog ljeta u Brajton i nagovijestio dobre igre pogotkom na debiju, definitivno je obilježio ovaj meč, ali ne samo pogotkom za pobjedu već i sudarom sa protivničkim golmanom, zbog kojeg je Mikel Arteta bio primoran na izmjenu.

Peti minuta prije kraja prvog poluvremena Mopej se sudario sa Berndom Lenom, nakon čega je njemački golman morao da napusti teren zbog povrede koljena.

Bio je to duel koji se možda mogao i izbjeći zbog čega je Leno bio bijesan i sa nosila je dok su ga iznosili prijetio francuskom fudbaleru.

Nije to mnogo potreslo Mopeja koji je u posljednjim sekundama meča postigao gol za 2:1, a potom dodatno iznervirao fanove Arsenala svojim izjavama poslije meča.

Iako je Francuz rekao da se izvinio treneru Arsenala zbog starta na Lena i naveo da njegova namjera nije bila da ga povrijedi njegove riječi dodatno će "doliti ulje na vatru".

"Na poluvremenu sam se izvinio Arteti, nije mi namjera bila da povrijedim golmana, jednostavno išao sam za loptom. Izvinjavam se timu Arsenala i Lenu, shvatam ga jer sam i sam imao nezgodnu povredu i zaista je teško“, rekao je Mopej, a onda "ispalio" ono što očigledno nije mogao da prećuti.

"Arsenalovi igrači mogli bi da nauče da se ponašaju skromnije. Svašta su pričali dok su vodili. Ali dobili su šta su zaslužili", rekao je Mopej.

Njegov start na Lena naišao je na brojne osude, a one će vjerovatno biti još brojnije poslije ovih riječi.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC