• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro nove svjetiljke na reflektorima na Gradskom stadionu u Banjaluci!

Autor mondo.ba

Predsjednik Borca Vico Zeljković i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potpisali su ugovor o rekonstrukciji reflektora na Gradskom stadionu kako bi crveno-plavi tim imao sve potrebne uslove za nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

 FK Borac i Grad Banjaluka - potpisan ugovor o rekonstrukciji reflektora na Gradskom stadionu Izvor: Gradska uprava Banjaluka/promo

Borac je u Evropi poslije osam godina, pa je potpisan ugovor između Banjaluke, banjalučkog kluba i Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine o novoj modernoj rasvjeti na stadionu.

"Grad Banjaluka će podržati rekonstrukciju rasvjete na Gradskom stadionu, kako bi pomogao Fudbalskom klubu Borac da stvori što bolje uslove za nastup u domaćem šampionatu i međunarodnoj sceni", izjavio je gradonačelnik Igor Radojičić.

Možda će vas zanimati

On je istakao da je modernizacija rasvjete na stadionu jedan od uslova koje Borac mora da ispuni kako bi mogao igrati utakmice u Evropi.

"Uz rekonstrukciju rasvjete na stadionu, ulazimo i u završnu fazu izgradnje novog fudbalskog terena sa vještačkom travom kod 'Delte', jer postoji veliki interes sportskih klubova za ovaj teren", rekao je Radojičić.

Predsjednik crveno-plavih Vico Zeljković istakao je da su reflektori na stadionu izgrađeni davno i da je rekonstrukcija bila neophodna.

"Na jednoj od utakmica Premijer lige BiH, imali smo neprijatnost kada se jedan od reflektora zapalio, tako da smo morali ući u projekat obnove rasvjete na Gradskom stadionu. Zahvalni smo Gradskoj upravi sa kojom smo danas potpisali ugovor kao i Fudbalskom savezu BiH koji je pomogao ovaj projekat", naglasio je Zeljković i dodao da će radovi početi već ovih dana, a da se postavljanje novih svjetiljki može očekivati kroz mjesec dana.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC