• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ULTIMATUM strategu Rome: Ili bodovi pod hitno ili otkaz!

Autor mondo.ba

Italijanski mediji navode da su sljedeće dvije utakmice prelomne za sudbinu Paula Fonseke na klupi Rimljana

 Roma ultimatum trener Fonseka ili bodovi hitno ili otkaz Izvor: Francesco Pecoraro/Getty Images Europe

Fudbaleri Rome u naredna dva kola Serije A dočekuju Parmu i gostuju "davljeniku" Breši, a upravo od ta dva meča zavisi sudbina sadašnjeg trenera "vučice" Paula Fonseke!

Prema navodima lista "Korijere delo sport", pred Portugalca je postavljen ultimatum da ODMAH preokrene stvari u rezultatskom smislu nakon tri vezana poraza ili će se, u suprotnom, suočiti sa otkazom prije kraja takmičarske sezone.

Možda će vas zanimati

U prvoj utakmici po povratku fudbala na Apenine, tim sa Olimpika je savladao Sampdoriju (2:1) kojom komanduje Fonsekin prethodnik na klupi Rome Klaudio Ranijeri.

Nakon toga su, međutim, upisana tri neuspjeha – protiv Milana, Udinezea i Napolija, uz samo jedan postignut gol i šest primljenih, što je bilo dovoljno rukovodstvu Rome da zaprijeti nekadašnjem treneru Porta, Brage i Šahtjora.

Kad se sve sumira, Roma je trenutno na petom mjestu sa 48 bodova, koliko ima i šestoplasirani Napoli, petu poziciju cilja i Milan koji je sedmi sa 42 boda, dok mjesto na evropskoj sceni traže i Verona (42 boda) i Bolonja (41 bod), tako da može da se kaže da je mjesto Rimljana u UEFA takmičenjima za narednu sezonu ugroženo.

Ukoliko Portugalac ne uspije da se izbori sa pritiskom i bude smijenjen, kao potencijalne zamjene spominju se treneri koji su u ovom trenutku na spisku nezaposlenih.

To su Lućano Spaleti, koji je bez kluba otkako se na kraju prošle sezone rastao sa Interom, Maurisio Poketino, koji odmara nakon novembarskog rastanka sa Totenhemom, ali i Masimilijano Alegri, koji je u izjavi za italijanske medije istakao da je "napunio baterije" poslije jednogodišnje pauze nakon rastanka sa Juventusom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC