• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gereta Bejla ni puškom neće otjerati iz Real Madrida!

Autor Milutin Vujičić

Uzeće i posljednji dinar...

 Geret Bejl ne odlazi iz Real Madrid Izvor: Guliver/Harry Trump/Getty Images

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl neće ovog ljeta napustiti klub uprkos trenutnom statusu, rekao je danas njegov menadžer Džonatan Barnet.

Bejl nema veliku minutažu kod trenera Zinedina Zidana i ove sezone je uglavnom bio na klupi. Iako su brojni klubovi zainteresovani za 31-godišnjeg Velšanina, njegov menadžer rekao je da će fudbaler ostati na "Santjago Bernabeuu".

Možda će vas zanimati

"Geret je dobro. Ostalo mu je još dvije godine ugovora. Voli život u Madridu i on ne ide nigdje. I dalje je dobar kao i ostali igrači u ekipi. Sve je do Zinedina Zidana. Naravno da je bilo interesovanja, ali teško da neki svjetski klub može da ga priušti. Veliki je gubitak što nije u timu ovog trenutka, ali on neće otići!", rekao je Barnet, prenosi agencija "Beta".

Bejl je osvojio četiri titule u Ligi šampiona sa Realom, ali se posljednjih godina stalno spekuliše o njegovom odlasku, prije svega zbog lošeg odnosa sa trenerom. Zidan je rekao da je "tehnička odluka" to što Bejl nije bio u ekipi u jučerašnjoj utakmici protiv Leganesa, posljednjoj u prvenstvu.

Jedan od razloga što je Zidan 2018. godine otišao iz Reala je neslaganje sa predsjednikom kluba Florentinom Peresom koji je želio da Bejl ostane, a trener je zahtijevao da Velšanin ode.

Zidan je otišao iz kluba, ali se godinu dana kasnije vratio, a jedan od njegovih zahtjeva bio je da se Bejl proda. Prošlog ljeta Zidan je rekao da bi "za sve bilo najbolje" da Bejl ode, dogovoren je transfer u kineski Đangsu Suning, ali je u posljednjem trenutku posao propao.

Barnet je tada rekao da se Zidan sramno ponašao, ali je sada pričao pomirljivim tonom.

Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/ANGEL MARTINEZ

"Geret ne želi da nadživi Zinedina Zidana u Realu. Gospodin Zidan je bio vrlo uspješan. Nema mržnje. Gospodin Zidan jednostavno ne želi da Bejl igra. Geret trenira svakog dana i dobro trenira", naveo je menadžer.

Bejl je najplaćeniji fudbaler Reala, pošto ima nedjeljnu platu od 600.000 funti. To je najveća prepreka klubovima koji žele da ga dovedu.

Ukoliko Bejl ostane do kraja ugovora, Real će na njegovu platu potrošiti više od 35 miliona funti.

Bejl je nedavno rekao da mu igranje za reprezentaciju Velsa mnogo više znači od igranja za Real. Naredna sezona biće značajna za reprezentativni fudbal, pošto je Evropsko prvenstvo pomjereno za godinu dana, na sljedeće ljeto.

"On želi da igra za Vels na Evropskom prvenstvu. On uvijek želi dobro da igra za Vels. Geret je jedan od najboljih fudbalera svijeta. Najbolji svjetski fudbaleri ne idu na pozajmice", naveo je Barnet.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC