• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dosta je bio "Hames", sada će biti "DŽEJMS"!

Autor mondo.rs

Ne čase ni časa u Mančesteru...

 Mančester junajted hoće Hamesa Rodrigeza Izvor: Guliver/Denis Doyle/Getty Images

"Crveni đavoli" uspjeli su da uz mnogo sreće stignu do trećeg mjesta u Premijer ligi i da obezbijede učešće u Ligi šampiona, iako tokom većeg dijela godine nisu igrali dobro...

Zbog toga neće plaćati "penale" Adidasu, a slijedi im povećanje budžeta za transfere usljed učešća u elitnom takmičenju, pa se čini da je Ole Gunar Solskjer već naciljao prvo pojačanje za narednu sezonu. I to u Real Madridu!

Možda će vas zanimati

 Španski mediji prenose da je "prvi pik" za narednu sezonu Hames Rodrigez (29) koga je Zinedin Zidan "precrtao", pa ga je moguće dobiti i na popustu.

Mančester junajted će tako na "Santijago Bernabeuu" poslati probnu ponudu od 25 miliona evra za kolumbijskog vezistu, a vidjećemo da li će to biti dovoljno za njegov prelazak u Premijer ligu gde bi mogao da "osvježi" karijeru koja je u padu.

Već u toku ove sedmice očekuje se sastanak predstavnika Junajteda i agenta Žorža Mendeša, a nema sumnje da će u Real Madridu probati da iskoriste Hamesa kao dio dogovora za Pogbu.

Mančester junajted je voljan da posao zaključi bez uplitanja svojih fudbalera, a vidjećemo da li će tome Real Madrid moći da odoli pošto ne računaju na Hamesa Rodrigeza i žele da ga se otarase zbog velike plate.

Kolumbijac je prošle sezone odigrao samo 14 mečeva i doprinio sa golom i dvije asistencije, dok je prije toga išao na pozajmicu u Bajern gdje je čak igrao i centralnog vezistu.

Ako se transfer ostvari, sada će Hames zaista postati Džejms, pošto je upravo po filmskom agentu Džejmsu Bondu dobio ime, samo što se u španskom govornom području to ime ipak čita kao Hames.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC