• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arturova osveta Barseloni: Ne želi da igra završnicu LŠ!

Ne pada mu na pamet

 Artur Melo ne želi da se vrati u Barselonu za Ligu šampiona Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE

Brazilski internacionalac Artur Melo nije baš sa odobravanjem prihvatio odluku rukovodstva Barselone da bude dio svojevrsne trampe sa Juventusom, prema kojoj u Kataloniju dolazi Miralem Pjanić, dok bi se Melo preselio u Italiju.

Ipak, i pored njegovog negodovanja, dva kluba su odradila planirani posao, a Melo je sad otišao korak dalje, te ne želi da se vrati u Barselonu i bude na raspolaganju Kikeu Setijenu za završnicu Lige šampiona!

Možda će vas zanimati

Naime, kako piše "Diario Sport", Artur Melo se trenutno nalazi u rodnoj zemlji te, navodno, i ne pomišlja da se vrati u Evropu, kako bi strateg Blaugrane mogao da računa na njega tokom osmog mjeseca ove godine, odnosno borbe za osvajanje Lige šampiona, koji Barselona nije podigla od sezone 2014-15.

Zbog novonastale situacije, Barselona planira da pokrene disciplinski postupak protiv igrača koji je ponikao u Gremiju, a na Nou Kamp stigao prije dvije godine.

Barselona će osmog avgusta na svom stadionu ugostiti Napoli u revanš utakmici osmine finala (prvi meč završen rezultatom 1:1) i ukoliko izbori povoljan rezultat, naći će se na završnom turniru, koji će od 12. do 23. avgusta biti igran u Portugalu.

Podsjetimo, Miralem Pjanić je prešao u Barselonu za 60 miliona evra plus pet miliona koliko iznose bonusi, dok je Juventus zvanično Artura platio 72 miliona evra plus eventualnih 10 miliona evra bonusa.

Bh. fudbaler potpisao je ugovor na četiri godine, a ono što je zanimljivo je da je Barselona odredila nevjerovatnu otkupnu klauzulu od čak 400 miliona evra!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC