• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ima "namješten tim" – titula ispred Lige Evrope!

Autor Vladimir Sukdolak

Trener crno-bijelih Savo Milošević gostovao je na TV Arena sport, gdje je pričao o klupskim ciljevima u sezoni koja počinje za vikend.

 Partizan-Savo-Milosevic-prioritet-Superliga Izvor: MN PRESS

Partizan je odredio prioritete u sezoni koja je pred nama. "Parni valjak" će već narednog vikenda započeti šampionsku trku, koju je stručni štab crno-bijelih, na čelu sa Sava Miloševićem, postavio kao glavnu od svih.

Nešto kasnije, kada se borba za titulu prvaka bude zahuktala, počeće ikvalifikacije za Ligu Evrope i Kup Srbije. Ove sezone, za razliku od prošle, evropska priča je, ipak, u drugom planu, u kojem je, naspram pehara šampiona države, i nacionalni Kup.

Možda će vas zanimati

 Za Partizan je najbitnije da bude prvak Srbije 2021, priznao je Milošević u emisiji "Tema do arene" na TV Arena sport.

"Jeste Liga Evrope svake sezone prioritet, sad ne toliko kao što je bila suštinski bitna prošle godine u ovo doba. Imamo kvalitet da reagujemo određenom prodajom i obezbijedimo sredstva, a da to ne naruši stabilnost tima. Nije toliko mač nad glavom kao ranije", rekao je strateg Partizana.

Sezona bez trofeja, prva u posljednjih pet godina, primorala je sve u Humskoj da pažnju usmjere da domaće frontove.

"Fudbal nije nauka, ne može biti egzaktan, ali nama su domaća takmičenja ove sezone prioritet. Prvo, jer je Partizan prošle sezone ostao bez trofeja, a drugo što je već tri godine bez titule. Veliki je to problem za veliki klub. Sad smo spremni da se uključimo u borbu više nego prije, zato što imamo namješten tim, koji se bolje poznaje. Imaćemo mnogo više resursa u borbi za prvo mjesto", optimistično zvuči Savo Milošević.

"Namješten tim" trener "parnog valjka" izdvaja kao najveću prednost u odnosu na konkurente.

"Momci znaju šta bi trebalo da rade, ali promjena sistema takmičenja, kakva nas čeka ovog ljeta u kvalifikacijama, dovodi mnoge stvari na polje lutrije. Domaći teren je domaći teren. To je jedina prednost koju bilo koja ekipa na svijetu može da ima u savremenom fudbalu. Navijači su samo jedan segment prednosti domaćeg terena. Tu se misli još na kvalitet podloge, dimenzije terena, brzinu trave... Sve su to detalji na koje se igrači navikavaju. Svoj stil prilagodite terenu i onda vam odgovara, a onda je protivnik taj koji mora da se adaptira", podvukao je Milošević.

(MONDO/Arena sport)

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC