• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Stojković nije branio: Partizan kreće sa Popovićem u sezonu?

Autor Mladen Šolak

Trener crno-belih objasnio svoj izbor golmana u generalnoj probi

 Vladimir-Stojkovic-bio-rezerva-Aleksandar-Popovic-prvi-golman-Partizana-protiv-Proletera Izvor: TV Arena sport/screenshot

Tokom poslednje utakmice pred početak sezone, protiv Proletera, kapiten Partizana Vladimir Stojković sedeo je na klupi i odatle pratio meč.

Za to vreme, pred stativama crno-belih stajao je mladi Aleksandar Popović (20), koji je tokom priprema bio prva opcija stručnog štaba.

Perspektivni čuvar mreže rođen je u septembru 1999. godine i uklapa se u "bonus" igrače, koji su njegovo godište ili mlađi.

Možda će vas zanimati

Podsetimo, bar dvojica fudbalera tog uzrasta moraće da budu na terenu od početka utakmica, odlukom Fudbalskog saveza Srbije.

Crno-beli imaju u vidu i to pravilo i zato više neće biti iznenađenje ako Popović bude pred stativama i u subotu protiv Napretka i u nekim utakmicama nakon tih.

On je bio Miloševićev izbor za "jedinicu" i u pripremnim utakmicama protiv Trepče, Mladosti i Zlatibora.

"Svi igrači su tu. Stojković je propustio dosta treninga u ovom pripremnom periodu, a svaku utakmicu smo se trudili da igramo sa dva 'bonus' igrača, pa je odgovaralo da Popović brani. U nekim utakmicama će on sigurno biti bonus, a imamo osam-devet 'bonus' igrača, pa ćemo videti", rekao je Savo Milošević posle utakmice za TV Arena sport.

Izvor: MN PRESS

Popović je posle utakmice rekao da je spreman da se izbori za status "bonus" igrača crno-belih.

"Osećam se stvarno dobro, prošli smo pripreme, svi smo spremni, malo smo slabije danas ušli u utakmicu, ali zajedno smo ostali. Dobro je ekipa ovo izgurala. Daću sve od sebe da baš ja budem taj bonus koji će on koristiti. Drago mi je da danas nismo primili gol i da smo bili čvrsti do kraja. To je najbitnije".

Koliki je pritisak biti pred stativama?

"Pripremam se najviše kroz treninge, spremam se, dokazujem se igračima i stručnom štabu. To je najbolja priprema. Naravno, Stojke uvek vidi kada sam pogrešio i gde sam mogao bolje da reagujem. Savetuje me i i pomaže mi da mi olakšava neke situacije. I ja ga pitam kada imam pitanja, moram da učim, i bio prvi golman ili ne, moram još puno da napredujem", rekao je Popović.

Poslušajte njegovu izjavu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC